Happyhappyjoyjoy | Aziatische high tea op de kaart

24-1-2019

  • Happyhappy tea time by HappyhappyjoyjoyHappyhappy tea time by Happyhappyjoyjoy
  • Happyhappy tea time by HappyhappyjoyjoyHappyhappy tea time by Happyhappyjoyjoy

Happyhappy tea time! Vanaf 14 februari serveert Happyhappyjoyjoy dagelijks een Aziatische high tea in alle vestigingen van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Tijdens de high tea kun je genieten van een mix van zoete en hartige Asian bites en een heerlijke pot thee.

Aziatische high tea

Vanaf medio februari kunnen gasten bij alle locaties van Happyhappyjoyjoy in Amsterdam (West, East en South) dagelijks genieten van een heerlijke Asian high tea. De high tea wordt geserveerd in een bamboemand, gevuld met kleine peking duck baos, gyoza, loempia’s, lucky bags en zoetigheid, zoals sticky rice, sesam balletjes, mantao en spekkoek. Naast de hapjes wordt er een pot geurige jasmijnthee geserveerd om te delen.

Volgens Happyhappyjoyjoy is de high tea (€19,95 per persoon) perfect voor een verjaardag, een babyshower of gewoon voor de gezelligheid! Reserveren van de high tea is verplicht, en kan tot één dag van tevoren via de mail.

Over Happyhappyjoyjoy

Happyhappyjoyjoy is een vernieuwend horeca concept, op de Bilderdijkstraat, Oostelijk Handelskade en Ceintuurbaan in Amsterdam. De restaurants zijn een vrolijke verzameling van kleuren en smaken, kenmerkend voor de Aziatische cultuur. Deze speelse maar georganiseerde eclectische chaos is geïnspireerd door de typische Aziatische lokale markten en drukke straten en doen je geloven dat je er midden in staat!

Website: Happyhappyjoyjoy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.