Happy Meal | Luisterboekjes via de app van McDonald’s

9-4-2019

  • Luisterboekjes Happy MealLuisterboekjes Happy Meal

McDonald’s heeft sinds januari al 150.000 leesboekjes uitgeven bij het Happy Meal en introduceert nu luisterboekjes. De populaire leesboekjes van McDonald’s zijn nu tijdelijk beschikbaar in een ingesproken variant, ideaal voor onderweg, bijvoorbeeld in de auto na een leuk dagje weg. Twee luisterboekjes zijn vanaf vandaag te beluisteren in de app van McDonald’s. Met de boekjes wil  McDonald’s bijdragen aan de ontwikkeling van taal en woordenschat bij kinderen en biedt een moment van ontspanning.

Luisterboekjes via de app van McDonald’s

McDonald’s introduceerde afgelopen januari de eerste twee leesboekjes uit een reeks van twaalf, geschreven door schrijfster Cressida Cowell, bekend van de boekenserie ‘Hoe tem je een draak’. De boekenreeks gaat over twee tweelingen, die samen met hun ouders op ontdekkingsreis gaan door de tijd. Wanneer ze terechtkomen in de tijd van dinosauriërs beleven ze allerlei avonturen. Gasten kunnen kiezen tussen een leesboekje of een speeltje als cadeautje bij een Happy Meal. Inmiddels zijn er in Nederland al 150.000 leesboekjes uitgegeven bij het Happy Meal. Het derde en vierde leesboekje verschijnen nu ook in een speciale ingesproken variant, te beluisteren via de McDonald’s app. Met de boekjes stimuleert McDonald’s taalontwikkeling op een speelse manier, bij ouders en kinderen. De luisterboekjes worden geïntroduceerd om families ook onderweg een leuk educatief moment te bieden, bijvoorbeeld op de weg terug naar huis na een dagje uit.

Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communicatie en Consumer Insights van McDonald’s Nederland: “Ik ben er trots op dat de leesboekjes zo’n succes zijn. Het is mooi dat we op deze manier helpen om meer leesmomenten tussen kind en ouder te creëren. Met deze ingesproken variant willen we ook onderweg iets positiefs meegeven aan onze gasten.”

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 247 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

 

 

Website: McDonald's Nederland

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.