Handig voor thuisbezorgdiensten, pak ook een NAPKIN GO in…

30-5-2016

Wij schreven in 2010 al over de servetten die verkocht worden in tabletvorm en die door toevoeging van vocht in een servetje veranderen. Recent kregen we in Italië een andere vorm aan tafel. Een eenpersoons verpakking, een servetje met vocht in een plasticdoosje, de zogenaamde NAPKIN GO. Handig om in de box voor thuisbezorgmaaltijden te doen.

Over de NAPKIN GO

Napkin verkoopt handdoekjes, badlakens, badjassen, T-shirts etc., die op een ludieke wijze onder extreem hoge druk gecomprimeerd worden en in een zeer stijlvolle zwart/witte verpakking worden gepresenteerd. Italiaanse design. De NAPKIN GO is nieuw en heeft vele functies. Het is een plasticdoosje gevuld met bijvoorbeeld een desinfecterend middel, met geur om na het eten uw handen schoon te maken maar ook kan ook gevuld worden met anti-muggen vocht. Het dekseltje is te gebruiken voor reclame voor je restaurant. Goed idee voor bij high-end thuisbezorg diensten zoals bijvoorbeeld Foodora of Deliveroo.

Wij kregen het aan tafel in het restaurant Vivavoce in het Gran Melia Luxury Urban Resort in Rome, lid van the Leading Hotels of the World. Alhoewel ik het een handige servetje vind voor thuisbezorgmaaltijden vind ik de standaard servetten voor restaurants wat milieuvriendelijker! Daarnaast kan je rondom het serveren van de tabletservetjes ook een klein toneelstukje opvoeren. Dan is een plasticdoosje op een schoteltje toch wat prozaïsch. Maar voor thuisbezorgmaaltijden wel heel handig! ^Marjolein

Website: Napkin

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.