Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen

11-8-2020

  • Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen
  • Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen
  • Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen
  • Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen

Het geduld werd op de proef gesteld, want ook ChouChou heeft even moeten wachten op de opening, maar vanaf vorige week bruist het aan de nieuwe Scheveningse boulevard. Bij het betreden van het restaurant waan je je namelijk eerder in een buzzing metropool dan aan het strand. Een opvallende vloer, kleurrijke lampen, gouden details en stoelen bekleed met Ginkgo-bladeren – het is één grote eclectische mix van fotowaardige hoekjes. Het vele gebruik van planten en botanische prints zorgen voor een frisse, rijke uitstraling en laat je energieker weggaan dan dat je binnenkwam. ChouChou maakt luxe betaalbaar en toegankelijk en is een plek waar iedereen zich op zijn plaats voelt. Of je nou je verjaardag met je familie viert, het hart van je date probeert te veroveren of je vrijgezellenfeest met een knaller afsluit.

Lekker lang tafelen bij ChouChou

Bij restaurant ChouChou laten ze je kennis maken met een hele nieuwe manier van zorgeloos genieten; of je nou komt lunchen, borrelen of uitgebreid dineren. ChouChou beschikt over een uitgebreid à la carte lunchmenu en voor een vaste en betaalbare prijs bestel je de gehele avond lang gerechten van de wereldse kaart die je meeneemt op een culinaire rondreis langs alle continenten. De kaart staat vol met diverse internationaal georiënteerde gerechten en Europese klassiekers die bij iedereen wel in de smaak vallen. Zo lunch je met een Japanse Egg sandwich, fleur je de borrel op met een blooming onion en verras je je date met het sushimenu van de chef. ChouChou werkt niet met een tijdslot en dus kun je net zo lang blijven genieten als je wilt – zonder pijn in je portemonnee.

Aangezien ChouChou de veiligheid en gezondheid van hun werknemers, gasten en de rest van Nederland zeer serieus neemt, zullen ook zij uiteraard de richtlijnen van het Protocol Heropenen Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland volgen. ChouChou is zeven dagen in de week vanaf 12.00 uur geopend. Meer informatie over o.a. de prijzen en de menu’s is te vinden op hun website.

Website: Restaurant ChouChou

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.