Green juice gummy beren | Gemaakt uit groene sappen

4-5-2017

Je hebt ze vast wel een keer gegeten: gummy beren, snoepjes te vinden in verschillende kleuren, smaken en formaten. Er zijn nu ook green juice gummy beren op de markt verkrijgbaar. Met één portie van deze green juice gummy beren krijg je 20% van je dagelijkse hoeveelheid vitamines binnen. Leuk om te verkopen bij juice barretjes, natuurwinkels, vitaminestores, als welkomstgeschenk in een hotelkamer of als ‘goede nacht’ snoepje op het kussen.

Green juice gummy beren

Het idee van deze ‘green juice’ gummy beren begon als een 1 april grap door Sugarfina, een luxe snoep winkel uit de Verenigde Staten. Vanwege de grote belangstelling in de snoepjes, is het idee doorgezet en nu op de markt te verkrijgen. Dit in samenwerking met het bedrijf Pressed Juicery.

De gummy beren zijn gemaakt van spinazie, appel, citroen, gember, algen en kurkuma en bevatten geen vet en geen gluten. De beren zijn verkrijgbaar als mama en baby beertjes en zijn verpakt in Pressed Juicery flesjes. In verschillende winkels van Sugarfina en Pressed Juicery worden de beertjes verkocht. Ook zijn ze verkrijgbaar op de website. Het concept deed ons denken aan het Nederlandse bedrijf Vinoos dat de Real Wine Gums maakt, gums van wijn.

Bron: Pressed Juicery

Website: Sugarfina

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.