Gratis online-trainingen voor iedereen die thuis zit in de horeca

20-3-2020

  • Yellowstone Horeca Academy - Iphone Laptop
  • Job en Renee Cusco van Yellowstone Horeca Academy

Je medewerkers thuis laten Netflixen, óf ze helpen hun tijd nuttig te besteden zodat je hele team straks klaar is om een knallende start te maken en verloren inkomsten snel terug te verdienen. Om de horeca een helpende hand te bieden heeft Yellowstone besloten alle horecateams deze maand gratis toegang te geven tot onze complete Online Horeca Academy. “Zo kunnen horeca thuisblijvers tijdens hun tijd meer dan 250+ trainingen bekijken en terugkomen met een BANG! Het enige dat we van ondernemer vragen zijn registratiekosten van 27 euro.” Zegt Job. Hun #helpdehoreca actie.

Dit is ook mogelijk bij het SVH die samen met KHN (Koninklijke Horeca Nederland) alle medewerkers die thuis zitten voorlopig één maand gratis aan de slag laten gaan met hun e-learningpakket. Afhankelijk van de duur van deze crisis wordt de termijn nog verlengd. SVH en KHN komen later met een nog groter aanbod voor ondernemers en medewerkers in de horeca.


Gratis online- trainingen door Yellowstone Horeca Academy

De horeca wordt net als andere bedrijfstakken hard geraakt door de corona crisis. Waar Koninklijke Horeca Nederland vorige week berichtte dat het omzetverlies voor maart wordt geschat op 630 miljoen euro, zullen de nieuwe maatregelen een nog groter effect hebben op de branche waarin we met zijn allen werken.
Doordat afgelopen zondag bekend is gemaakt dat alle horecagelegenheden in ieder geval tot 6 april hun deuren moeten sluiten, heeft Yellowstone Horeca Academy een spoedberaad gehouden over hoe ze vanuit hun online trainingsprogramma de horecaondernemer kunnen helpen om succesvol uit deze crisis te komen. “We zien al dat veel horecabedrijven de corona crisis aanpakken om eens letterlijk de bezem door het bedrijf te halen en een grote schoonmaak te houden. Wat kunnen we echter doen om de schade te beperken?” Aldus oprichter Job Hoefs.

Horeca Strikes Back module

Speciaal voor de crisis hebben we een extra Horeca Strikes Back module ontwikkeld. In deze module krijgen medewerkers extra trainingen over hygiëne in de horeca, laten we zien hoe je makkelijk kunt up-sellen zodat ze straks meer omzet halen uit bestaande gasten en laten we exact zien hoe je gasten zo tevreden krijgt dat ze niet alleen terugkomen, maar je ook gaan aanbevelen bij iedereen die ze kennen. Bovendien krijgen leden van Yellowstone een hygiëne deursticker toegestuurd, waarmee ze aan gasten kunnen laten zien dat ze extra maatregelen hebt genomen. “We willen iedere horecaondernemer helpen met het klaarstomen voor heropening, zodat al je medewerkers straks goed getraind zijn om de omzet derving van deze maand te compenseren.” Aldus Job.

Doen wat je kunt doen

“We hopen een voorbeeld te zijn voor anderen. Als bedrijf dien je juist nu te kijken wat je wél kunt doen om elkaar te helpen.” Aldus Renée Notermans. Alle horecazaken die willen meedoen kunnen zich hier aanmelden.

Website: Yellowstone Horeca Academy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.