Gracy’s Sweet House | Bubble Waffle

24-7-2017

In Rotterdam is onlangs Gracy’s Sweet House open gegaan en de naam zegt het al: ben je toe aan suiker en zoetigheid dan is dit een adresje dat je niet zal teleurstellen. Bij Gracy’s kun je bubble waffles halen, gevuld met ijs, fruit of zoete toppings. Calorievriendelijk? Nee. Lekker? Zeker.

Gracy’s Sweet House

In Nederland zijn we nog niet heel bekend met de bubble waffles die oorspronkelijk uit Azië komen. Om er hier ook een succes van te maken zijn de ingrediënten een klein beetje aangepast, zodat de wafel beter aansluit op onze smaken. Op het eerste gezicht lijken het net poffertjes die aan elkaar vastzitten, nadat je een hap neemt merk je dat de smaak dichter in de buurt komt van een wafel. Het leuke van wafels is dan weer dat je qua toppings en ingrediënten er zoveel mee kan experimenteren als je wilt. Dit kan bij Gracy’s Sweet House ook. Denk aan verschillende soorten ijs, fruit, toppings en andere zoetigheden die je bij je erbij kunt krijgen. Dus wees creatief en bedenk een lekkere combinatie of kies uit één van de vaste recepten op het menu.

Rotterdam

Gracy’s Sweet House is gevestigd op de Mauritsstraat in Rotterdam, schuin tegenover de hamburgertent Gracy’s 010. Je kunt er terecht voor een wafel vanaf woensdag tot en met zaterdag. Doordeweeks vanaf 14.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur.

Bron: De Buik van Rotterdam

Website: Gracy's Sweet House

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.