Een Gouden Kalf eten? | Dit kan bij STAN & CO

22-9-2017

  • STAN & CO

Utrecht staat vanaf 20 september, tien dagen lang, in het teken van films van eigen bodem tijdens het Nederlands Film festival. STAN & CO, ook gevestigd in Utrecht, organiseerde 20 september zijn eigen première. Gedurende het filmfestival serveren zij een speciaal filmmenu waar je onder andere een ‘Gouden Kalf’ op je bord krijgt. Daarnaast mixen zij drie cocktails die in het teken staan van de film industrie: Popcornstar Martini, Soldaat van Oranje en Gooische vrouwen. Op vertoon van je filmkaartje krijg je 2 cocktails voor de prijs van 1. Wij zijn benieuwd of er nog meer initiatieven vanuit de horeca zijn rondom dit Film festival?

Over STAN & CO Utrecht

Bar-restaurant STAN & CO werd in 2013 geopend in Utrecht en is inmiddels uitgegroeid tot een eigenwijze horecaklassieker met een eigentijdse touch. In een stoer industrieel interieur kunnen gasten gedurende de hele dag en avond terecht voor goed eten en drinken.

Gerechten van de Josper Grill

In de open keuken worden veel gerechten bereidt op de Josper Grill. Deze houtskoolgril zorgt voor een onderscheidende smaak, geur en textuur zonder de authentieke smaak van het product te verliezen. STAN & CO is een begrip onder steakliefhebbers, maar ook gasten met een grote liefde voor vegetarische gerechten en seizoenproducten kunnen hier hun hart ophalen.

Bron: STAN & CO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.