Gnoccheria by Luzzo’s | Het eerste 100% gnocchi restaurant in New York City

4-10-2017

Gnoccheria by Luzzo’s is het eerste restaurant in New York City dat gespecialiseerd is in verse, zelfgemaakte Gnocchi. Het werd geopend in 2016 door chef-kok Michele Iuliano, de man achter Luzzo’s La Pizza Napoletana, Ovest Pizzoteca & Da Mikele.

NYC’s eerste 100% gnocchi restaurant

Degenen die het voorrecht hebben om met enige regelmaat naar Italië te reizen, moeten wel eens gnocchi hebben gegeten! Zeker in de winter is het lekker om te eten in de bergen in het Noorden van Italië, eigenlijk is een bord gnocchi echt comfort food. Gnoccheria van Luzzo’s is de nieuwste onderneming van de chef-kok Michele Juliano. In 2004 opende hij zijn eerste restaurant Luzzo’s La Pizza Napoletana, waar hij laat zien dat hij de kunst van het maken van perfect pizzadeeg beheerst. In 2010 opende hij de Ovest Pizzoteca en een jaar later Da Mikele in Tribeca. Gevolgd door de Gnoccheria by Luzzo’s in 2016, gelegen op 234 East 4th Street. In 2016 is ook Via Trenta Pizzoteca in Chelsea NYC geopend.

De Gnoccheria by Luzzo’s serveert …

Hier serveert hij 3 soorten gnocchi, aardappel, spinazie en zoete aardappel en met kaas of champignons gevulde gnocchi. Deze kun je combineren met één van de sausen zoals pesto Genovese, Boscaiola (met champignons, worst en cherrytomaatjes), Salmone (met room, zalm, garnalen en courgette) en Burro & Salvia (met boter en salie) of ook heel lekker, gnocchi Norma (met aubergine, tomatensaus, basilicum en ricotta). Alle gnocchi worden gemaakt zonder eieren en zijn dus ook lekker voor vegetariërs. Ze serveren ook antipasti, salades en dolce.

Website: Gnoccheria by Luzzo’s

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.