Glamtainer | Unieke uitschuifbare zeecontainer

4-10-2017

Glamtainer, wat staat voor glamorous en container, is een bedrijf die zeecontainers ombouwt tot hotelkamers of leefruimtes van 26m2, compleet met luxe badkamer, toilet, opbergruimte, slaap- en woongedeelte. Het bed kan worden opgeklapt om plaats te maken voor een eetgedeelte. Mede doordat de containers CSC plated zijn, kunnen ze op elke gewenste locatie worden neergezet. Met de introductie van de Glamtainer Extendable hebben zij een uniek product ontwikkeld die in de recreatie- , evenementen- en zorgbranche veel aandacht geniet.

Glamtainer Extendable | Voorbeeld staat bij Afslag Nagele

 Het Emmeloordse bedrijf Glamtainer.com introduceert een unieke 20ft zeecontainer, de Glamtainer Extendable, die over de gehele breedte uitgeschoven kan worden waardoor de beschikbare leefruimte met 75% wordt vergroot. Een voorbeeld van deze uitschuifbare container staat op camping Afslag Nagele. Het openen en sluiten van de Glamtainer kan door één persoon gedaan worden en kost ongeveer 10 minuten. De zeecontainer wordt door Glamtainer kant en klaar geleverd. Stroom, water aan- en afvoer, badkamer, toilet, keuken, woon- en slaapgedeelte, afgewerkte vloeren, plafonds en wanden zijn vooraf gemonteerd in de container. Op de plaats van bestemming wordt de zijklep over de gehele breedte opengeklapt en is de gehele glazen pui welke in de container zit eenvoudig naar buiten te schuiven. Binnen een handomdraai ontstaat er een complete leefruimte met een oppervlakte van 26m2. Het enige wat dan nog gedaan dient te worden is water, afvoer en elektriciteit aan te sluiten. De Glamtainer Extendable kan in een andere uitvoering dan hotelkamer ook worden ingericht als ‘pop-up’ store of snackbar….

Jeroen van der Zwaard van Glamtainer: “Het ombouwen van container tot woning is op zich niet zo spannend. Het unieke aan de Glamtainer Extendable is dat een stalen constructie van circa 7000 KG als een soort luciferdoosje uitgeschoven kan worden. Mede door deze ontwikkeling ontvangen we steeds meer de vraag of we de uitschuifbare zeecontainer kunnen inzetten als luxe hotelkamer, tiny house, mantelzorgwoning, kantoor, beursstand of pop-up store.”

Website: www.glamtainer.com

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.