Gin-Tastic op de Foodboulevard van De Pier | Eerste Gin-Tonic-festival van Zuid-Holland

6-2-2018

Tijdens Gin-Tastic op zaterdag 17 en zondag 18 februari staat de gehele Foodboulevard op De Pier in het teken van Gin-Tonic (G&T). De vijftien beste G&T-experts van verschillende – voornamelijk Nederlandse – Gin-merken zijn van de partij. Zij organiseren workshops en tastings waar bezoekers de lekkerste G&T’s proeven, de nieuwste smaken ontdekken en zelf de perfecte Gin-Tonic leren bereiden. 

Gin-Tastic

Op dit eerste G&T-festival van de regio bij de foodboulevard van De Pier, zijn meer dan vijftien verschillende Gin-merken vertegenwoordigd: met V2C, Gin Mare, Fever Tree en Hermit Gin – een local hero die invloeden van de zee in zijn Gin verwerkt.

Met live optredens van artiesten (o.a. Jayne Bordeaux, Pat Smith & de band Nootmuskaat) en DJ’s (o.a. het duo Inferno) op het Pier Podium. De knusse hangouts op de Foodboulevard maken het festivalgevoel helemaal compleet. Op de social media wordt het exacte Gin-Tastic-programma gepubliceerd, een week voor het evenement. Prijzen voor een G&T zullen variëren tussen de €3,50 en €6,50. Toegang is gratis.

Website: Gin-Tastic

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.