‘Gezonde kapsalon’ | De ‘Green Salon’ van DeliKitchens in Den Haag

22-11-2018

  • DeliKitchensDeliKitchens
  • DeliKitchensDeliKitchens
  • DeliKitchensDeliKitchens
  • DeliKitchensDeliKitchens
  • DeliKitchensDeliKitchens
  • DeliKitchensDeliKitchens

Den Haag is sinds kort een gezonde maaltijdbezorger rijker. Naast salades, wraps en smoothies vind je ook een gezonde versie van de bekende ‘kapsalon’ bij DeliKitchens. Deze overheerlijke ‘Green Salon’ bestaat uit een basis van warme krieltjes en groenten, afgetopt met gemengde sla. De ‘Green Salon’ is verder geheel naar eigen smaak aan te passen met diverse gezonde toppings. Alle gerechten van DeliKitchens zijn met liefde en verse ingrediënten bereid.

Naast de gezonde kapsalon ook veel keuze voor vegetariërs en veganisten

Ook voor vegetariërs en veganisten staan er heerlijke gerechten op de kaart. Dus of je nu sporter bent, een gezin hebt, moet overwerken of een speciaal dieet volgt, bij DeliKitchens kan iedereen genieten van een gezonde, voedzame en smaakvolle maaltijd. Er is veel aandacht voor allergenen, diëten en gezondheidswensen. Alle dressings zijn zowel gluten- als lactosevrij, met weinig tot geen e-nummers en de meeste zijn ook nog notenvrij. De saladebar kent veel dagverse ingrediënten/toppings: gestoomde of geroosterde groentes, kazen, fruit, kruiden, dressings, noem maar op.

Bestellen kan eenvoudig via www.delikitchens.nl. Je kunt de bestelling ophalen of laten bezorgen. En wil je je gezonde maaltijd liever meteen opeten, dan biedt DeliKitchens ook een beperkt aantal zitplaatsen op de Fluwelenburgwal 14 in Den Haag.

DeliKitchens

DeliKitchens is een healthy takeaway & delivery concept met een urban vibe! Zij vinden dat eten niet alleen gezond en puur, maar bovenal smaakvol moet zijn. Het assortiment is breed, met wereldse smaken en geschikt voor jong en oud. Alleen of met een groep, er is voor ieder wat wils.

Website: Delikitchens

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.