Gezond alternatief voor siroop | Siropenmerk Cool Bear®

5-11-2019

  • Cool Bear in volledig recyclebare Tetra750ml verpakking
  • Cool Bear Framboos in volledig recyclebare Tetra750ml verpakking
  • Cool Bear Cassis Appel in volledig recyclebare Tetra750ml verpakking
  • De bio-based helicap van de volledig recyclebare Tetra750ml verpakking Cool Bear

Siropenmerk Cool Bear® is één van de gezonde alternatieven in het siropenschap. De siroop bevat  geen kunstmatige zoetstoffen en verborgen suikers. De siroop is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en gezoet met puur fruitconcentraat en stevia (een natuurlijke zoetstof uit de steviaplant). Het merk onderscheidt zich hiermee van veel andere zoete dranken in de schappen. Daarnaast heeft Cool Bear®, als eerste merk in Nederland, een kartonnen verpakking met een volledig recyclebare dop. Met het oog op het milieu en de toekomst is een nieuwe verpakking de tweede stap in de ambitie van oprichter Ana Santiago: ‘Een betere wereld achterlaten voor de kinderen van nu’.

De nieuwe verpakking is verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel en Framboos. Leuk merk siroop om te schenken voor je jonge, coole gasten!

Een volledig recyclebare verpakking voor siropenmerk Cool Bear

Cool Bear® toont lef door het voortouw te nemen als het gaat om een duurzame verpakking. De kartonnen drankverpakking TGA* – geproduceerd door Tetra Pak – sluit perfect aan bij de missie van Cool Bear®. Tetra Pak staat voor de bescherming van voeding, milieu en mensen. Deze missie sluit naadloos aan bij de ambitie van Ana om de wereld beter achter te laten voor de kinderen van nu.

Cool Bear® durft te veranderen

Cool Bear® is het eerste merk in Nederland met deze unieke, volledig recyclebare verpakking: Tetra Gemina® Aseptic 750 ml met een plantaardige dop. De dop is gemaakt van 100% afbreekbaar plastic dat afkomstig is van suikerriet. Na gebruik kan de verpakking plat worden gevouwen en in de recyclingbak worden gegooid. De bestanddelen van de verpakking krijgen na recycling een nieuw bestaan. ”Cool Bear® staat voor dromen en mijn droom is om kinderen een mooie toekomst te garanderen. Daarom wil ik bijdragen aan hun lichamelijke gezondheid, maar ook aan een gezond milieu met aandacht voor de herkomst van de grondstoffen van de verpakking en de mogelijkheid tot recycling na gebruik. De kinderen van nu hebben namelijk een schone aarde nodig om gelukkig te kunnen blijven leven”, aldus Ana Santiago, oprichtster van Cool Bear®

Een gezond en duurzaam aanbod voor kinderen

Oprichter Ana Santiago droomt ervan om kinderen een mooie en gezonde toekomst te bieden. Ana: ”Als moeder en oma, word ik verdrietig van alle zoete dranken in de schappen”. Met een gezond, maar toch lekker zoet alternatief, wil Ana bijdragen aan een gezonde toekomst. Voor Ana is de funfactor erg belangrijk. Dit is terug te zien in de verpakking, de mascotte en het Cool Bear® spaarprogramma, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Over Cool Bear®

Cool Bear® (sinds 2014) is een siroop die puur vruchtensap bevat en niet gezoet is met kunstmatige zoetstoffen, maar met het 100% natuurlijke, zuivere stevia. De siroop is verkrijgbaar in vijf verschillende smaken, in verpakkingen van 750 ml en kleine ‘ready to drink’ pakjes. Cool Bear® is verkrijgbaar in diverse supermarkten, binnenspeeltuinen, sportclubs, dierentuinen en attractieparken.

Website: Cool Bear

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.