Gerechten van hobbykoks op je menukaart

23-12-2014

  • Hobbykoks

Hotel-Restaurant Oostergoo inspireert ons met hun zoekactie naar de lekkerste gehaktbal en snert om op hun lunchkaart te plaatsen. Als je lokaal zo’n type actie opzet dan zou dat wel eens een hoop potentiele gasten kunnen bereiken. Zeker indien je hier lokale foodbloggers bij betrekt.

Gehaktbal en snert op de lunchkaart

Restaurant Oostergoo heeft begin december een wedstrijd georganiseerd wie thuis de lekkerste bal gehakt of snert maakt. Op 13 december zijn de ballen en de soep geproefd door Joop Braakhekke en Albert Kooy om te beoordelen of de gerechten ook in een restaurant lekker zouden smaken. Want als prijs werd het gerecht van de winnaar op de lunchkaart van Hotel-Restaurant Oostergoo gezet. De winnaars zijn de heer Scholtens de Weerd (gehaktbal) en mevrouw Gerda Uiterwaal (Snert).

Hobbykoks op je menukaart

De hoeveelheid varianten die je op dit soort wedstrijden kunt bedenken zijn natuurlijk talloos. Maar zeker met de enorme hoeveelheid hobbykoks van dit moment en de populariteit van koken is het niet moeilijk om een eigen thema te bedenken. De lokale pers enthousiasmeren om er aandacht aan te besteden, een (lokale) beroemdheid laten jureren en een plekje (of een paar) op je menukaart vrijhouden. En van de wedstrijd natuurlijk een feestje maken!

Bron: Hotel Oostergoo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.