Genieten van koffie op een stokje bij Bagels & Beans

3-6-2021

  • Koffie op een stokje - Bagels & Beans - NICE

Waarom zou je een slokje koffie nemen als het ook een stokje koffie kan zijn? Helemaal als het gaat om koffie-chocodip-roomijs. Bagels & Beans en ijsmaker NICE hebben de handen ineengeslagen voor een ijsje dat het beste van twee werelden op één stokje biedt: de eerlijke koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE, gedipt in goede chocolade. Vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Leestijd: 1 minuut

Koffie op een stokje | Koffiebonenroomijs dat smaakt naar meer

Wat krijg je als je de eerlijke koffiebonen van een kleinschalige familieplantage uit Panama verwerkt in het (h)eerlijke roomijs van NICE? Verfrissend en verrassend, eerlijk en echt. Met de beste ingrediënten en op verantwoorde wijze geproduceerd. Maximale smaak, gedipt in verantwoorde chocolade die smaakt naar meer.

NICE voor op het terras

De lekkere verantwoordelijke ijsjes van NICE zijn inmiddels al voor het tweede jaar op rij verkrijgbaar bij Bagels & Beans in de smaken watermeloen-munt, aardbei en stracciatella. Stuk voor stuk fantastische fruitrecepten op een stokje. Zoals ze bij NICE zeggen: de pure smaak, zonder de troep. Dat is wel zo NICE als je op de zonovergoten terrassen van Bagels & Beans plaatsneemt. Het koffie-chocodip-ijsje verschijnt 4 juni op de kaart. Dat is heel toevallig precies de dag dat dit jaar de zomer wél start.

Website: NICE en Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.