Geef je gasten de keus uit de limonadesiropen van Agroposta

22-5-2015

 

Leuk voor op het terras, zoals een theedoos, een limonadesiroop doos met de zakjes van Agroposta. 1 zakje + 200 ml ijswater = 1 glas verfrissende limonade, takje munt erbij… en klaar!

De limonadesiropen

De zakjes bestaan uit 32 ml geconcentreerde siroop in de smaken van:

Citroen (verfrissend) – Deze citroenlimonade heeft een frisse zure smaak. Gemaakt van biologische citroenen, die worden verbouwd en geplukt op de Kroatische eilanden Vis, Rab en Losinj.

Salie (mild en bijzonder) – Een milde limonade gemaakt van salie. De dieppaarse salieplant wordt langs de hele Adriatische kust met de hand geplukt.

Vlierbloesem (zuiverend) – De vlierbloesemlimonade smaakt net zoet genoeg. Ook de aromatische vlierbloesems worden met de hand geplukt.

Framboos (zoet) – Deze limonade smaakt zoet met een subtiele, zure ondertoon. De frambozen worden ook met de hand geplukt in de vele bossen en bergen die de Balkan regio rijk is.

Lavendel (natuurlijke rustgever) – De lavendelsiroop is niet te zoet en net even anders. De siroop wordt gemaakt van de ecologisch verbouwde Lavendula Angustifolia plant die ook met de hand wordt geplukt.

Over Agroposta

Agroposta is een Kroatisch bedrijf dat is opgericht in 2004 en wat een sindsdien veel ervaring heeft opgedaan in het biologisch telen. Het bedrijf is in 2011 gestart met de productie van limonadesiropen. Agroposta heeft een eigen fabriek in Zagreb, volledig opgezet volgens de EU normen op gebied van voedsel en levensmiddelen. Ook wordt er strikt op toegezien dat de eisen van de HACCP gehandhaafd worden. Agroposta staat voor duurzaamheid, liefde voor het milieu en Fair Trade in alle processen en in alle producten.

Website: Agroposta

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.