Ga deze zomer op mini-vakantie bij Bagels & Beans

9-7-2020

  • Ga deze zomer op mini-vakantie bij Bagels & Beans
  • Ga deze zomer op mini-vakantie bij Bagels & Beans

Waar verblijft Nederland deze staycation? Of het nu Hintergarten, Tuinesië of de Costa Balkonia is, deze zomer kan iedereen vanaf 11 juli terecht bij Bagels & Beans voor een mini vakantie. Maak kans op een échte vakantie en andere, zomerse, maar vooral bijzondere prijzen.

Dompel je tijdens een bezoek aan Bagels & Beans tot 31 augustus onder in vakantiesferen. Onder het genot van een spettervers sapje, een rijk belegde bagel en een knisperende salade even alles vergeten. Een heerlijk moment van rust bij Bagels & Beans, wegdromend naar één van de toffe, te winnen prijzen.

Geweldige prijzen te winnen tijdens de mini-vakantie bij Bagels & Beans 

Maak kans op een verblijf in een huisje van Natuurhuisje.nl, een weekend weg midden in de Ardennen in een Tree Trunk Cabin van Nutchel, een stoere Daily Dutch Transporter fiets van Popal, één van de drie Fruits de mer pakketten van Fish Tales, één van de twintig tubes NAÏF Care natural zonnebrand of één van de dertig bamboe tandenborstels van Bamboetandenborstels.nl. Bij iedere bestelling tijdens de actieperiode wordt een voucher met unieke code weggegeven. Surf met deze code relaxed naar de website van Bagels & Beans om kans te maken op één van de prijzen. Alle prijzen staan garant voor een heerlijk en duurzaam vakantiegevoel. Laat die Hollandse zomer maar komen!

Bekijk hier de video over deze actie!

Over Bagels & Beans 

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht. .

Bagels & Beans heeft een eigen app waarin bagelfans sparen voor leuke en lekkere verrassingen. Je kunt bovendien je eigen tegoed opwaarderen of cadeau doen. Download de enige app die je nodig hebt voor liefde in de App Store of Google Play Store.

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.