Frysk Oranje Bier met mascotte Hupke

27-5-2024

  • Frysk Oranje Bier met mascotto #HupkeFrysk Oranje Bier met mascotto #Hupke

Het nieuwe verfrissende en doordrinkbare Frysk Oranje Bier met een lichte citrus touch van Admiraal Bier is voor de sportzomer van 2024 een absolute aanrader. Leuk voor op de terrassen in Friesland!

Leestijd: 1 minuut

Frysk Oranje Bier

In het bier met de oranjekleur en zijn licht oranje schuimkraag kunnen de Fryske en Nederlandse sportfan’s elkaar omarmen met het proeven van een blik oranjebier. Dit oranje bier is fris en heeft een afdronk van sinaasappel. Het biertje is licht troebel, zomers van smaak en drinkt lekker door. Het alcohol percentage is 5%. Fryske sporten waren altijd al het item op de bieren van Admiraal Bierbrouwerij en nu is er de verbinding met #Hupke de mascotte van het Fryske Oranje Bier. Vier met het Frysk Oranje bier de komende oranjefeesten, het EK Voetbal, de Olympische Spelen en It Skûtsjesilen.

Het bier word exclusief verdeeld door Cru68, en zal op diverse terrassen in Friesland verkrijgbaar zijn. En natuurlijk bij een aantal slijterijen.

Over Admiraal Bier

Op de rand van de klei en de zandgrond, in het noorden van Friesland, staat een unieke bierbrouwerij: Admiraal Bier. Er worden bieren gemaakt die stuk voor stuk eer doen aan het pitoreske dorp Aldtsjerk en de prachtige omgeving zo ligt het in een bosrijke omgeving met stinsen en states. Naast de ‘adelijke status’ van weleer is Aldtsjerk het laatste dorp die de elfstedenschaatsers passeren voordat ze de laatste kilometers afleggen tot de eindstreep op de Bonkevaart.

Buro Bend

Dit knaloranje biertje heeft een passend jasje gekregen en draagt zowel de Fryske als Nederlandse identiteit uit. Buro Bend is verantwoordelijk voor het verpakkingsontwerp, de illustraties en het promotiemateriaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BURO BEND (@buro_bend)

We schreven eerder over Friesdrank.

Website: Frysk Oranje Bier

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.