Frites Atelier | Sergio Herman verrast deze lente met My Thai Chicken

12-4-2018

  • Frites Atelier My Thai Chicken
  • Frites Atelier - vega special Tomato & Basil Parmigiano
  • Crispy Croquette Collection by Frites Atelier

Ieder seizoen bedenkt Sergio Herman een nieuwe bijpassende seasonal special voor Frites Atelier. Naast alle reguliere gerechten op het menu, heeft ieder seizoen dus eigenlijk zijn eigen limited edition. Met de komst van de lente is het tijd voor een nieuwe special: My Thai Chicken. De combinatie van de boterzachte en traag gegaarde kip, frisse Thaise kruiden en de samengestelde Thaise ingrediënten leverden deze fris-pikante seasonal special op die perfect bij de lente past. Maar er is meer: terug van weggeweest, de vega special Tomato & Basil Parmigiano en de Crispy Croquette Collection by Sergio Herman.

Frites Atelier | Nieuwe Crispy Croquette Collection

Bij de vestigingen van Frites Atelier in Den Haag, Arnhem, Utrecht en Antwerpen kun je sinds kort ook al hun snacks online bestellen bij Deliveroo of Uber Eats. Vorig jaar introduceerde Frites Atelier de Zeeland Shrimp Croquette. Sergio: “In navolging op alle waardering voor onze Zeeuwse garnalenkroket ben ik verder aan de slag gegaan met het idee op een selectie kroketten van restaurantniveau samen te stellen die gebaseerd zijn op pure kwaliteitsproducten met mijn signatuur. Hierbij het begin van de Crispy Croquette Collection by Sergio Herman.” De Crispy Croquette Collection bestaat uit: de Slow Cooked Beef Croquette, de Premium Cheese Croquette en de Zeeland Shrimp Croquette.

Lente Seasonal Special | My Thai Chicken

Dit seizoen vraagt om een frisse seasonal special: “My Thai Chicken bestaat uit fijne reepjes knapperige en fris gemarineerde groene papaya met een Thaise mayonaise waarin diverse kruiden en specerijen verwerkt zijn. De zalvige mayonaise in combinatie met de bite van de papaya en de crispy driedubbelgebakken frites met het zachte kippenvlees wordt afgetopt met een crumble van gebrande en gemalen cashew noten en zeste van limoen”, aldus Sergio. Deze seasonal special is gebaseerd op de kenmerkende ingrediënten van de Thaise keuken: munt, koriander, vissaus, chili, limoensap en kaffir (het blad van de gelijknamige limoen). De combinatie van de boterzachte en traag gegaarde kip met deze ingrediënten hebben deze frisse en tegelijkertijd pikante lente seasonal special opgeleverd die vanaf vandaag voor €7,50 bij alle vestigingen van Frites Atelier verkrijgbaar is.

Terug van weggeweest: vega special Tomato & Basil Parmigiano

Ook voor de veggies is er een special op de kaart bij Frites Atelier: Tomato & Basil Parmigiano. Op veler verzoek is deze vegetarische special weer terug op de kaart bij Frites Atelier. Deze bekende special is fris, smaakvol en past heel goed bij de lente. We bestrooien de krokant gebakken frites met tomatenpoeder en werken deze zuiderse combinatie verder af met basilicum mayonaise, jonge basilicumblaadjes en versgeraspte Parmezaanse kaas.

Website: Frites Atelier

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.