Nieuwe collectie frites voor aankomende seizoen.

14-9-2022

  • Limited editions fries at Frites AtelierLimited edition fries at Frites Atelier
  • Chili con queso at Frites AtelierChili con queso at Frites Atelier
  • Kimchi, truffle & cheese at Frites AtelierKimchi, truffle & cheese at Frites Atelier

Tweemaal per jaar introduceert Sergio Herman voor het Frites Atelier nieuwe frites specials. Ondanks dat de temperaturen nog steeds pieken kijkt hij alvast vooruit naar de herfst en winter. Sergio heeft zich voor zijn nieuwespecials laten inspireren door wereldse smaken om je aan op te warmen tijdens de frisse maanden.

Leestijd: 1 minuut.

Ditmaal nemen zijn smaken je mee naar het warme, sfeervolle Mexico en het drukke Korea. Vanaf deze week presenteert het fritesatelier de nieuwe frites specials: ‘chili con queso’ en ‘kimchi, truffle & cheese’.

Wij schreven al eerder over de Spring Summer ’22 collectie van Frites Atelier. We werden toen verrast met een frietje ‘Sea Nori’ de ‘Arabic Baba & Feta’ en de populaire smaakcombinatie ‘Parmesan & Basil’ kwam ook weer terug op het menu. Wij gaan binnenkort zeker bij een van de vestigingen langs om deze nieuwe combinaties te proeven!

Chili con queso

Het beste van Mexico en de lage landen samen in een bakje! Wie van de typische en robuuste smaken houdt uit dit heerlijke vakantieland zal de ‘Chili Con Queso frites special’ weten te waarderen. Sergio’s licht pikante Chili Con Carne in combinatie met zijn driedubbel gebakken frites met daar overheen een lopende en romige kaassaus wordt opgefrist door de huisgemaakte Jalapeño mayonaise en doet je dromen van de Mexicaanse zon!

Kimchi, truffle & cheese

Sergio wilde heel graag werken met de bite en de zoetzure spicy smaak van hun huisgemaakte kimchi. Daar is een verassende combinatie met de volle smaak van de truffelmayonaise en de romige kaassaus voor bedacht. Het evenwicht van deze verrassende contrasten zorgt voor een perfecte balans. Warm je op aan deze heerlijke frites special met wereldse smaken tijdens de frissere maanden.

Website: Frites Atelier.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.