Friterie Par Hasard | Serveert Bourgondische klassiekers met de feestdagen

30-11-2018

  • Friterie Par HasardFriterie Par Hasard
  • Friterie Par HasardFriterie Par Hasard

Luxe kerstgerechten in combinatie met de befaamde frieten! Sinds de opening in 2014 brengt ‘kwaliteitsfriterie’ Par Hasard de charme van de traditionele Belgische frituur naar Nederlandse steden. Maastrichtenaar Xander Hasaart opende met veel succes zaken in Amsterdam Zuid, Amsterdam West, op de pier in Scheveningen en Almere. Om het jaar feestelijk af te sluiten biedt Par Hasard op kerstavond en tweede kerstdag een drie- of viergangenmenu aan met bourgondische klassiekers.

Bourgondische klassiekers met de befaamde frieten tijdens de feestdagen

Par Hasard serveert op kerstavond en tweede kerstdag een drie of vier gangen menu met bijpassend wijnarrangement in de vestigingen Amsterdam Zuid en Almere. Op het kerstmenu staan bourgondische verrassingen waaronder Wildpaté met chutney en crostini, Zeeduivel met champagne saus en Confit de Canard met Cremant zuurkool. De restaurants zijn versierd in kerstsfeer en de gasten worden ontvangen met een amuse en bubbels van het huis.

Sluit 2018 af met bubbels en bitterballen | Hoeveel bitterballen passen er in een champagnefles?

Tijdens Oud & Nieuw kan de gast bij Par Hasard van  21:00 – 23:30 uur met een groep vrienden of familie genieten van onbeperkt(!) oliebollen en bitterballen en bubbels voor €27,50 p.p. De gast die er in slaagt om te raden hoeveel bitterballen in een fles champagne passen mag vanaf 1 januari 2019 een jaar lang onbeperkt genieten van gratis bitterballen bij Par Hasard.

Over Friterie Par Hasard

Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De fameuze Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk te bestellen. Par Hasard ontwikkelde met wijnhuis Collovray & Terrier eigen huiswijnen voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en – als verrassende combinatie – champagne bij de friet.

Website: Friterie Par Hasard

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.