Foodtruck festival feeling | Bij Bigstreet in Cuijk

6-8-2018

  • Bigstreet steakhouse in CuijkBigstreet steakhouse in Cuijk
  • Bigstreet Steakhouse in CuijkBigstreet Steakhouse in Cuijk
  • Bigstreet steakhouse in CuijkBigstreet steakhouse in Cuijk
  • Bigstreet steakhouse in CuijkBigstreet steakhouse in Cuijk

De halve foodtruck staat voor de centrale open keuken bij steakhouse en streetfood restaurant Bigstreet in Cuijk. Met de foodtruck en de inrichting van Bigstreet creëert de familie Verrips een ‘foodtruck en streetfood’-achtige omgeving waar ze hun gasten voor een vaste prijs onbeperkt laten genieten van hun streetfood menukaart met ruim 30 gerechtjes. De gerechtjes worden geserveerd in de grootte dat je op festivals ook krijgt. Natuurlijk kun je ook kiezen uit het a la carte menu van het steakhouse.

Bigstreet in Cuijk

Bij Bigstreet Steakhouse kunnen gasten genieten van het steakhouse menu met daarop steaks, gastroburgers en spareribs. Deze laatste staan in de top 10 van de beste spareribs in Brabant. Daarnaast serveert chef Jimmy Verrips een ‘streetfood’-menu met zo’n 30 gerechtjes die in festival size worden geserveerd. Je kunt bij hun dan ook voor één prijs (€ 27,50) tot half 10 onbeperkt genieten van dit menu. Op het menu onder andere Koreaanse gefrituurde kip met kimchimayo, fried onion rings, een garnalen taco, een Boa bun, springrolls met gerookte zalm, een taco carpaccio maar ook een frietje met stoofvlees. Als dessert serveren ze bijvoorbeeld ook een ‘snicker’ met chocolade mousse, fudge en pinda’s maar ook gegrilde ananas met kokos roomijs of ‘waffle cherise’. Lekkere wereldse gerechten waar je de hele avond van kunt genieten, eventueel onder het genot van een cocktail, Gin & Tonic, wijntje of een (speciaal) biertje. Daarnaast bieden zij vroege vogels 15% korting als ze reserveren op vrijdag & zaterdag tussen 17.00 en 17.30 uur! Bigstreet steakhouse is gevestigd op de Grotestraat 10 in Cuijk.

Bekijk hier waar hun frietjes vandaan komen en zoals veel horecabedrijven was ook Bigstreet vorig jaar op zoek naar personeel, het onderling plezier met collega’s komt in deze video mooi in beeld:

 

 

 

 

 

 

 

Website: Bigstreet Steakhouse

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.