Foodhall Scheveningen | Grenzeloze lekkernijen onder één dak

31-8-2020

  • Foodhall Scheveningen - Frozen Sweets - credits Crave Collective
  • Foodhall Scheveningen - Churros & Sweets - credits Crave Collective
  • Foodhall Scheveningen - Meat on a Stick - credits Crave Collective
  • Foodhall Scheveningen - Jabugo - credits Crave Collective.jpg
  • Foodhall Scheveningen - Amier - credits Crave Collective
  • Foodhall Scheveningen - Oesterbar - credits Crave Collective
  • Foodhall Scheveningen - Saigon - credits Crave Collective

Op het Scheveningse strand kun je sinds vorige week genieten van wereldse smaken in de Foodhall.  Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, maar eindelijk zijn de deuren van de gloednieuwe Foodhall Scheveningen geopend. Vanaf maandag 24 augustus kunnen foodies, zonaanbidders en beachlovers hun hart ophalen bij deze aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard. Met bekende (lokale) foodondernemers en spannende nieuwkomers is er aan gerechten keuze voor iedereen. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten zich geheel volgens de RIVM-richtlijnen in heerlijke nazomersferen kunnen wanen.

Grenzeloze lekkernijen onder één dak | Foodhall Scheveningen

De Foodhall Scheveningen biedt grenzeloze lekkernijen onder één dak. Met achttien wereldse keukens is er voor iedereen iets te kiezen. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen,  Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalt de Foodhall ook een aantal grote namen met ervaring in foodhallen elders naar Scheveningen; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht; Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die graag willen starten met een eerste vaste zaak in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

Nazomeren in Scheveningen

De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt met recht de nieuwe hotspot van Scheveningen. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De prachtige hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, markt. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee. Wij schreven al eerder over de plannen van de Foodhall Scheveningen.

 

Website: Foodhall Scheveningen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.