Food Court De Pijp | Take away & delivery van Píta, Maris Piper Frituur en The Noodle Shop

23-4-2020

  • Food Court De Pijp - Maris Piper Frituur, Píta, The Noodle Shop
  • Food Court De Pijp - Maris Piper Frituur, Píta, The Noodle Shop
  • Maris Piper Take-away & delivery, credits Chantal Arnts
  • Maris Piper Take-away & delivery, credits Chantal Arnts
  • Maris Piper Take-away & delivery, credits Chantal Arnts

Afgelopen week zijn Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer van THE BREDA GROUP gestart met Food Court De Pijp vanuit hun restaurant Maris Piper. Bij ‘Food Court De Pijp’ wordt momenteel eten van verschillende restaurants van ‘The Breda Group’ verkocht. Zo verplaatsen de horecaondernemers tijdelijk Píta uit de Foodhallen naar Maris Piper en beginnen zij hier de nieuwe concepten Maris Piper Frituur en The Noodle Shop. De locatie biedt zowel take away als delivery (via Deliveroo).

Food Court De Pijp

De food court biedt voor ieder wat wils – een lekker frietje (uit ossenwit) met mayo of stoofvlees tot een culinair diner met hun welbekende beef Wellington. Bestellingen kunnen geplaatst worden via een online app van Niql.io, waar je zelf de afhaaltijd bepaalt. Maar ook aan de deur ben je aan het goede adres om gerechten af te halen. Daarnaast zijn de gerechten te bestellen via Deliveroo voor thuisbezorging.

Het menu van Maris Piper heeft een aantal mooie gangbare voorgerechten, zoals de artisjok van de barbecue, steak tartaar of een portie Joselito ham. De hoofdgerechten zijn om thuis op te warmen – asperges flamande, mals piepkuiken of gebarbecuede bloemkool. Ook de prachtige beef Wellington ontbreekt niet op het menu. Zij bieden hulp bij het bereiden door een bereidingsomschrijving toe te voegen van het hoofdgerecht.  Online te bestellen via Maris Piper Take Away & Delivery.

Maris Piper Frituur heeft heerlijke friet uit ossenwit en een ruime keuze uit sauzen. Het frietje stoofvlees is favoriet. Verder op de kaart zien we kroketten van Holtkamp en de frikandel. De gerechten van Maris Piper Frituur zijn hier online te bestellen. De Chinese Dan Dan Noodles van de The Noodle Shop worden à la minute bereidt bij de foodkraam voor de deur van Maris Piper en zijn ook hier te bestellen. Píta is hier online te bestellen en je kunt uit een pita met falafel, chicken katsu of köfteburger kiezen.

Over THE BREDA GROUP en de gedwongen horecasluiting

In de eerste dagen na de horecasluiting op 15 maart hebben de ondernemers gekookt met alle overgebleven producten van de zaken, voor het personeel en de buurt. Rondom deze hectische dagen vol onzekerheid hebben zij destijds besloten om geen delivery of take away te starten, omdat zij de gezondheid van hun personeel en klanten niet konden garanderen. Johanneke: “Er werd door velen nog te onvoorzichtig omgegaan met de voorzorgsmaatregelen. Daarnaast kwam er elke minuut een ander nieuw bericht vanuit de overheid. Het is een bewuste keuze geweest om eerst onze eigen situatie goed te beoordelen, voordat we zouden starten met een ‘nieuw’ project. Wij hebben nu het gevoel dat iedereen de maatregelen serieus neemt en we willen niet stil blijven staan in deze moeilijke periode. Bovendien hebben we gewoon zin om te doen waar we goed in zijn; lekker koken en creatieve concepten bedenken en uitrollen.”

De openingstijden voor de Maris Piper Take Away & Delivery zijn van maandag tot en met zondag, van 5 tot 9 uur. De Food Court De Pijp (Maris Piper Frituur, Píta, The Noodle Shop) is geopend van woensdag tot en met zondag van 12 uur tot en 9 uur ’s avonds.

Website: Restaurant Maris Piper

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.