Fletcher’s Hotelkamer BingoShow | Een feestje voor bingoliefhebbers

27-5-2021

  • Fletcher's Bingoshow
  • Prijzenpakket Fletcher's Bingoshow
  • Een winnares van Fletcher's Bingoshow

Fletcher Hotels heeft een nieuw spectaculair arrangement samengesteld; het Fletcher’s Bingohotel Arrangement. Dit nieuwe arrangement, met de online Fletcher’s Hotelkamer BingoShow voor jong en oud vanuit de comfortabele hotelkamer, blijkt een nog groter succes dan verwacht en was in korte tijd volgeboekt. Vanwege dit daverende succes krijgt de bingoshow een vervolg en staan er vier nieuwe edities op de planning.

Na succesvolle edities in Fletcher Wellness-Hotel Helmond en Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht in mei, komen er nog vier nieuwe shows op Fletcher locaties, 12 juni Hotel-Restaurant Leidschendam – Den Haag, 19 juni Hotel-Restaurant Heiloo, 26 juni Hotel-Restaurant Amersfoort en op 3 juli bij Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch. Een feestje voor bingoliefhebbers! Je kunt in deze periode ook weer genieten van het terras en zelfs reserveren voor het restaurant.  

Vier nieuwe edities

“Fletcher’s Hotelkamer BingoShow is zo’n groot succes. Niet alleen ik, maar ook onze gasten worden daar super blij van. Tijdens het bingo spelen leggen we onze gasten volledig in de watten en worden ze voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Heerlijk om te zien dat gasten er weer veilig tussenuit kunnen, plezier kunnen maken, nonchalant kunnen meezingen en leuke prijzen kunnen winnen. De lovende reacties hebben ervoor gezorgd dat we nog meer succesvolle edities gaan organiseren. Hiermee zijn we niet alleen de grootste hotelketen van Nederland, maar ook de grootste aanbieder op het gebied van hotelarrangementen!” aldus Laurence Drescher – Commercieel Manager Fletcher Hotels.

Fletcher’s Hotelkamer BingoShow

De Fletcher’s Hotelkamer BingoShow is een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, ongegeneerd hard bingo roepen en oneindige gezelligheid. De avond wordt live gepresenteerd door de Bingo Goeroe van Nederland en bevat naast gewone rondes ook muziekrondes. Er wordt gespeeld voor fantastische prijzen, te denken aan een hotelovernachting, een Fletcher Hoofdkussen of de felbegeerde hoofdprijs; een Philips Airfryer XXL. De gasten wonen de show bij vanuit de comfortabele hotelkamer. Alleen, met partner, vriend of vriendin, het is allemaal mogelijk! Deelname aan de BingoShow is ook mogelijk met een groep. De deelnemers kunnen vanuit de meerdere geboekte hotelkamers samen online genieten van de gezellige avond. Naast de overnachting en de deelname aan de bingoshow bevat het Fletcher’s Bingohotel Arrangement een uitgebreid ontbijt en een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu. Daarnaast gaat niemand met lege handen naar huis, de deelnemers ontvangen allen een fles Fletcher’s Cuvée voor thuis om na te genieten van de show.

Wil jij erbij zijn bij één van de vier aanstaande edities? Deelnemen is nog mogelijk! Kijk voor meer informatie op hun website en wie weet ga jij met de hoofdprijs naar huis…

Website: Fletcher

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.