Fletcher Hotels | Logeren in een waar Sinterklaashotel

14-10-2019

  • Sinterklaashotel

De drukke en spannende periode rondom Sinterklaas is alweer bijna aangebroken. In het weekend van 22, 23, 29 en 30 november a.s. overnacht de Sint met zijn Pieten in verschillende Fletcher Hotels. Daarom zullen op deze dagen, de hotels volledig worden omgetoverd tot een waar ‘Sinterklaashotel’. En staan geheel in het teken van de verjaardag van Sinterklaas, vol leuke activiteiten voor het hele gezin.

Het is nog 34 nachten slapen voordat Sint met zijn roetveeg Pieten aankomt… leuk initiatief dit Sinterklaashotel!

Pieten uitdagen met spelletjes en activiteiten

Fletcher Hotels maakt het mogelijk om samen met het gezin of de gehele familie te genieten van de feestelijke Sinterklaas periode in een waar Sinterklaashotel. In het Sinterklaashotel kunnen zowel de jonge als de oudere gasten; de pieten uitdagen met spelletjes en activiteiten, genieten van alle faciliteiten van het hotel, spieken in de kamer van de Sint en er wordt een overheerlijk Sinterklaas diner geserveerd.

Een fantastische logeerpartij in hetzelfde hotel als de Sint en zijn pieten. Wie wil dat nu niet?! Er is met de Sint afgesproken dat de kinderen allemaal hun schoen mogen zetten voor het slapen gaan en de Pieten komen zeker nog even langs om de kinderen welterusten te wensen. De volgende ochtend gaat het feest gewoon door, en begint de dag met een uitgebreid Pieten-ontbijt. Een ware beleving en een onvergetelijke Sinterklaasviering voor het gehele gezin!

Website: Sinterklaas Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.