Fletcher Events lanceert nieuw concept | ‘Live op Locatie’

26-9-2019

  • Fletcher live op locatie

Fletcher Events, onderdeel van Fletcher Hotels, lanceert vanaf heden een nieuwe concept: ‘Fletcher Live op Locatie!’ Fletcher Events organiseert al ruim 5 jaar vele muziekevenementen in de Fletcher hotels door het gehele land. Evenementen met artiesten uiteenlopend van Rob de Nijs, Ruth Jacott en Edwin Evers Band tot Glennis Grace. Daarnaast worden er verschillende tribute- en feestavonden georganiseerd zoals: ABBA Tribute, Elvis Tribute, The Beatles Revival, 40UP, Queen Forever, Walkman vs. Discman en de zeer populaire Qmusic the Party. Dit interne succes breidt Fletcher Events uit door de externe markt te betreden en live te gaan op locaties met een minimale capaciteit van 700 bezoekers.

Fletcher Live op jouw locatie!

Fletcher Events biedt met het nieuwe concept ‘Live op Locatie’, de externe locatie een avondvullend programma op maat en draagt onder andere zorg voor de totale techniek, zaalaankleding, ervaren (ondersteunend) personeel op locatie, een goede samenwerking en de volledige marketing voor uiteraard een volle zaal!

Fletcher Events

Fletcher Events is in 2014 opgericht en vandaag de dag goed voor de organisatie van meer dan 120 evenementen op jaarbasis. Fletcher Events bestaat uit een team medewerkers op het hoofdkantoor en ruim 20 collega’s die zich in de weekenden op locatie inzetten.

Van jazz tot pop en van klassiek tot happy hardcore. Niets is te gek in de banqueting- en feestzalen van hun hotels waar jaarlijks tienduizenden bezoekers de evenementen bezoeken. Met de eventuele combinatie van een overnachting en diner wordt een grote doelgroep aangesproken die met partner, familie of vriendengroep op pad gaan om er een onvergetelijk weekend of avond van te maken.

Website: Fletcher Events

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.