FÏNLEY | Het nieuwe merk van Coca-Coca in Nederland

23-3-2017

  • FÏNLEY
  • FÏNLEY

Coca-Cola Nederland lanceerde vorige week een nieuw merk: FÏNLEY. Het verfrissende alcoholvrije en caloriearme drankje FÏNLEY is te drinken als verfrissend drankje in de middag of als mocktail gedurende de avond. Het is vanaf nu  in verschillende smaken verkrijgbaar in de supermarkt, een aantal bioscopen en bij tankstations. Heb jij ze al gespot?

FÏNLEY | Smaken

De verfrissende en alcoholvrije drank voor volwassenen is in zes verrassende en verfijnde smaken verkrijgbaar: bloedsinaasappel-pompelmoes, sinaasappel-cranberry, citroen-vlierbloesem en de mocktails Mojito, Spritz en Royal. FÏNLEY is gemaakt van vruchtensappen met uitsluitend natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen. De subtiele drank met fijne bubbels en bittere noot, is licht gezoet en telt slechts 20 calorieën per 100 ml. Coca-Cola voegt met FÏNLEY een nieuw, smaakvol merk toe aan haar caloriearme en calorievrije assortiment.

FÏNLEY | Innovatielab

FÏNLEY is ontwikkeld in het Coca-Cola innovatielab in Brussel. Hier werken specialisten dagelijks aan innovaties en nieuwe producten die passen bij de smaakbehoeftes van consumenten en inspelen op maatschappelijke trends. Eerder is de frisdrank met veel succes gelanceerd in België en Frankrijk, maar nu kunnen wij ook in Nederland kennismaken met FÏNLEY. De frisdrank is speciaal ontwikkeld met het oog op de smaakvoorkeuren van volwassenen. Volgens onderzoek door het CBS uit 2015 is in Nederland 53 procent van de bevolking ouder dan 40 jaar. Ondanks de omvang van deze groep is het huidige aanbod van frisdranken nog beperkt terwijl bij deze doelgroep de smaakvoorkeur verandert en de smaak verfijnt. Hier spelen zij met FÏNLEY op in.

Een ander nieuw merk en een paar ‘ongewone’ nieuwe drankjes van Coca-Cola

Eerder schreven wij over de introductie van Royal Bliss premium mixers in Spanje en het is leuk om te zien dat er daar gekozen is voor een ander smaakpatroon. Daarnaast hebben we ook recent geschreven over een aantal ‘ongewone’ drankjes van Coca-Cola, zoals Coca-Cola plus, de eerste cola met vezels en Ginger Coca-Cola in Japan.

Website: FÏNLEY

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.