Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger by KFC

11-11-2021

  • KFC - Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket HuggerKFC - Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger
  • KFC - Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket HuggerKFC - Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger
  • KFC - Holiday Season packagingKFC - Holiday Season packaging

Om de feestdagen te vieren komt Kentucky Fried Chicken in Amerika met een limited editon en originele ‘Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger’. Deze tovert hun fried chicken bucket om tot dé kerst musthave van dit jaar voor hun fans!

Bovenstaande althans volgens hun persbericht. Deze kerst komt KFC USA met een nieuwe Holiday Bucket verpakking en een trui voor om hun buckets om hun fans en de nieuwe bucket warm te houden! Al niet meer verkrijgbaar in de VS, maar we vonden het een grappig idee, een combinatie van een ‘foute kersttrui’ met een pluspunt voor de fans van je merk. Daarnaast is het inspiratie voor het upgraden van je ‘ugly Christmas’ trui uit het verleden, maak er een ‘zakje met wanten’ van voor om je warme drank!

Leesttijd: 2 minuten

Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger

Nu vraag je je vast af wat dan een “Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger“ is? Nou, dat is een gebreide kerst-’trui’ voor om je KFC bucket waardoor jij en de bucket lekker warm blijven. De trui heeft zelfs ingebouwde wanten, zo blijven je handen ook lekker warm als je je kip buiten nuttigt met vrienden en familie.

Zo konden Amerikanen de trui claimen!

Zij konden zolang de voorraad strekte de ‘Bucket Hugger’ claimen van 9 tot 11 november. Ze konden bij de deelnemend KFC vestigingen online een bucket menu bestellen voor bezorging of op te halen. Fans ontvingen dan een bevestigingse-mail waarmee ze de Bucket Hugger konden claimen. Het kon alleen online, de truien zijn niet beschikbaar in de restaurants. Alle Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger’s worden in december verzonden, zodat je de feestdagen in stijl kan doorbrengen!

Limited edition ‘Holiday Bucket’

Voor degene die de ‘Finger Lickin’ Chicken Mitten Bucket Hugger’ hebben misgelopen, KFC heeft nog meer specialiteiten voor de feestdagen. KFC’s 2021 limited-edtion holiday bucket design komt eind november uit in KFC restaurants in Amerika. Sinds de jaren 60 hebben KFC restaurants van over de hele wereld unieke buckets ontworpen met een kerstthema. Om deze traditie in stand te houden heeft de KFC 2021 bucket een ‘Winter Chickenland’ design. In Winter Chickenland is alles Finger lickin good – krokante drumsticks hangen aan de bomen alsof het ijspegels zijn en kinderen spelen in de fluffy witte sneeuw, gemaakt van aardappelpuree.

Website: KFC 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.