Find The Master | Vegan Masters zoekt samen met Giel Beelen nieuwe Master chefs

9-3-2021

  • Stuur jouw plantaardige recept in en wordt een vegan master
  • Vegan Masters - De Week Zonder Vlees

Vegan Masters, het landelijk plantaardige convenience food concept, zoekt nieuwe Master chefs om unieke vegan gerechten toe te voegen aan het assortiment. Alle gedreven chefs, influencers en home-cooks die geloven in een plantaardige toekomst en denken het beste unieke vegan recept in handen te hebben, roept jurylid Giel Beelen op om mee te doen. Chefs kunnen zich aanmelden t/m zondag 14 maart 2021. De geselecteerde masters worden bekend gemaakt tijdens het Find The Master finale event op 15 april 2021. De beste vegan gerechten worden opgenomen in het assortiment en de naam en foto van de Master komt op de verpakking. De nieuwe Master chefs ontvangen een vergoeding voor alle door hen ontwikkelde gerechten die verkocht worden. Meer informatie en aanmelden door op deze link te klikken 

Leestijd: 2 minuten 

Giel Beelen  

Vegan Masters is op zoek naar nieuwe gerechten in de categorieën: maaltijdgerechten, sandwiches & wrapspoké bowls & salades en ontbijtgerechten. Van Indonesisch, Italiaans en Libanees tot Mexicaans, Marokkaans en Zuid-Amerikaans. Ook Street food is welkom en er is ruimte voor andere vernieuwende vegan food ideeën. In een video roept Giel Beelen de beste vegan chefs van Nederland op: “Zoals je weet – of niet – ben ik echt super slecht in de keuken maar ik houd wel van lekker eten en het liefst vegan. Als jij iemand bent die echt een topkok is, een chef of misschien een hobbykok, iemand die echt een gerecht in handen heeft maar dat natuurlijk wel helemaal plantaardig is en wat echt uniek is, dan kan jij een Master worden. Een Master bij de Vegan Masters. Hoe vet is dat? Ik kan niet wachten want ik heb zin om het op te eten!” Bekijk hier zijn oproep (de tekst gaat onder de video verder). 

Over Vegan Masters 

Vegan Masters is een plantaardig convenience food concept opgericht door Danny Galiart en Kirsten GielenGaliart is al meer dan 30 jaar actief in de pizza industrie. Tien jaar geleden besloot hij vegetariër te worden en in 2018, na het zien van de documentaire Cowspiracy, werd hij veganist. Gedreven door de milieuveranderingen en zijn bezorgdheid over het welzijn van de dieren, heeft Galiart zichzelf en verschillende vegan chefs uitgedaagd om de lekkerste en gemakkelijkste veganistische gerechten, snacks en desserts mogelijk te maken. Dit was de start van Vegan Master eind 2019. Het bedrijf bestaat uit 4 distributie stromingen: ready to heat, ready to eatgrab & go vending machines en retail. 

Website: Vegan Masters

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.