FG Breakfast in Rotterdam | Ontbijten bij tweesterrenchef François Geurds

21-6-2019

  • FG BreakfastFG Breakfast
  • FG BreakfastFG Breakfast
  • FG BreakfastFG Breakfast
  • FG BreakfastFG Breakfast
  • FG BreakfastFG Breakfast
  • FG BreakfastFG Breakfast

Een gekookt of gepocheerd ei op tweesterrenniveau – vanaf dinsdag 25 juni kun je vanaf 7.30 uur ‘s morgens ontbijten bij FG Restaurant in De Hofbogen Rotterdam. Meesterkok François Geurds start als eerste sterrenchef met een hoogwaardige ontbijtservice.

In praktijk hebben we vaak moeite te leven naar de uitdrukking ‘ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’ terwijl dit voor onze gezondheid zoveel beter schijnt te zijn. Maar niet genieten van een lunch of diner bij een topchef, daar moeten we niet aan denken. Nu kun je dus ook ontbijten bij tweesterrenchef François Geurds.

Goed begin van de dag dus: culinair genieten en ondertussen met een collega de dag voor te bereiden of een project te bespreken. Zowel zakelijk als op het gebied van gezondheid is een goed begin het halve werk!

Wat gaan we ontbijten bij tweesterrenchef François Geurds?

Huisgemaakte (zuurdesem-)broden en croissants, de beste ham ter wereld, kazen van uitsluitend A-kwaliteit. Nergens is het beter wakker worden dan in FG Restaurant. Voor wie zichzelf wil trakteren, is er kaviaar en champagne maar FG Breakfast is niet per se decadent. Sappen, salades, pancakes, FG Breakfast is juist voor ieder wat wils.

Het verschil zit ‘m vooral in de uitvoering, in de smaak. De hollandaisesaus op de eggs benedict bij FG Restaurant, daar lik je je vingers bij af. Alles is uiteraard kraakvers, en alles wordt live bereid. Bij FG Restaurant sta je niet in de rij voor het buffet. Het ontbijt wordt bij FG Restaurant aan tafel geserveerd. Gasten kunnen bij de bediening achter de ontbijttrolley aangeven waar ze trek in hebben. Je betaalt voor wat je bestelt. Kleine eters worden niet benadeeld.

De ochtendkrant leest erg lekker in de riante draaistoelen van FG Restaurant. FG Restaurant beschikt daarnaast over een private dining room. Tijdens of na het ontbijt kan in deze ruimte worden vergaderd. Tot 10.00 uur kan worden aangeschoven voor het ontbijt. Wil je verzekerd zijn van een ontbijtstoel, is het raadzaam vooraf te reserveren via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl

Wij zijn benieuwd of meer chefs dit initiatief gaan volgen! En of steeds meer foodies foto’s gaan plaatsen op Instagram of Facebook van hun culinaire ontbijtjes.  

Website: FG Breakfast 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.