Festival DORST stilt de stevige TREK

23-3-2016

Foodtruck festival TREK krijgt een zusje erbij deze zomer, namelijk Festival DORST. En waarom ook niet? Festival TREK trok vorig jaar zo’n 260.000 toeschouwers en was een groot succes. Waar het bij TREK voornamelijk draait om de food trucks, wordt er bij zusje DORST ingezet op drank. Het ontdekken van bijzondere bieren en goede wijnen!

Festival DORST

Bezoekers van het festival kunnen gaan genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak.

Maar dat wil niet zeggen dat lekker eten wordt overgeslagen. Integendeel. Foodtrucks zullen diverse  gerechten bereiden die bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s en creatief entertainment tijdens het festival centraal.

Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK en Festival DORST: “Tijdens Food Truck Festival TREK hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren. Met Festival DORST willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van (inter)nationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten!”

Het festival bezoekt in het eerste jaar drie stadsparken. Van 27 tot en met 29 mei in Den Haag, 26 tot en met 28 augustus in ’s-Hertogenbosch en er wordt afgesloten in Utrecht van 2 tot en met 4 september. De entree voor kinderen tot 12 jaar is €2,50 incl. glas. Vanaf 12 jaar € 5,- incl. glas. Tickets zijn te verkrijgen via www.festival-dorst.nl of bij de ingang van het festivalterrein.

Festival TREK

Food Truck Festival TREK is een festival waarbij tientallen mobiele keukentjes een stadspark omtoveren tot een groot openlucht restaurant met veel live muziek, theater & acts. In 2015 wisten 260.000 bezoekers de weg te vinden naar één van de vele festivals in Nederland. Ook dit jaar staan er weer negen TREK festivals gepland.

 

Website: Festival DORST

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.