Ferm Fatale l De eerste suikervrije probiotische mocktail

22-1-2020

  • Zero sugar probiotic mocktail Shrub-Bucha by Ferm Fatale
  • Zero sugar probiotic mocktail Shrub-Bucha by Ferm Fatale

Ferm Fatale heeft ’s werelds eerste suikervrije probiotische mocktail op de markt gebracht. Ze zijn 2020 goed begonnen bij Ferm Fatale met de officiële lancering van een lijn met veganistische, biologisch en probiotische alcoholvrije dranken. Met slechts 22 calorieën en 0% suiker per flesje, bieden de mocktails van Ferm Fatale een alternatief voor de drankjes boordevol suiker en alcohol, waardoor consumenten de vrijheid hebben om een gezondere keuze te maken, ook tijdens feesten!

De eerste suikervrije probiotische mocktail

De probiotische mocktails van Ferm Fatale zijn handgemaakte Shrub-Bucha, een unieke mix van ‘Shrub’ (vruchtensap op basis van azijn) en ‘Kombucha’ (gefermenteerde cafeïnevrije zwarte thee). Shrub-Bucha is het eerste lang houdbare doch raw, organic, suikervrije en probiotische alcoholvrije drankje, verkrijgbaar in klassieke cocktailaroma’s. De probiotische mocktails zijn gevuld met levende bacteriën, gist, enzymen, vitamines en antioxidanten die de lever ondersteunen en ontgiften in plaats van te belasten zoals reguliere cocktails.

“Nadat ik was hersteld van een slopende auto-immuunziekte, ontdekte ik een eenvoudige waarheid die ik lang geleden van mijn grootvader had geleerd”, aldus de oprichtster Julie Cielo. “De darm is de algemene bron van de gezondheid en goede bacteriën genezen. Ik was moe van drankjes bordenvol suiker en alcohol, dus creëerde ik een voor de darmen verantwoord, probiotisch en alcoholvrij drankje waarvan je kunt genieten tijdens een avondje uit.”

De smaken van Ferm Fatale

Ferm Fatale rolde zijn eerste twee smaken, een Margarita en Cosmopolitan uit tijdens de soft launch afgelopen Halloween. Tijdens de officiële lancering in het nieuwe jaar brengt Ferm Fatale ook zijn twee nieuwste smaken op de markt: de Nojito en Madame Mule. De Nojito is een twist op de klassieke Mojito-cocktail met munt en limoen, en de Madame Mule is een alternatieve versie van de Moscow Mule met gember en limoen.

Ferm Fatale is meer dan alleen een gezonde mocktail. Via haar merk en debuutreclame promoot Ferm Fatale een sterke boodschap over menselijke gelijkheid. De eigenaresse van Ferm Fatale gaat dit jaar ook een podcast lanceren waarin deze standpunten worden bepleit naast het bevorderen van een gezonde levensstijl en dientengevolge een gezonde darm.

Ferm Fatale is momenteel online beschikbaar, bij de vijf Erewhon-markten in Los Angeles, Californië en in de Roosterfish-bar in Venice Beach, Californië. De mocktails worden gebotteld in Portland, Oregon en in 2020 breidt Ferm Fatale de distributie naar de Pacific Northwest uit. Ga voor meer informatie over de volledige productportfolio naar de website.

De eigenaresse Julie Cielo spreekt tijdens de Lo & No Beverage Summit in Los Angeles in juni 2020.

Website: Ferm Fatale

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.