Evermore Orlando Resort | Crystal Lagoons Project met 10.000 kamers

21-3-2024

  • Crystal Lagoons - 8-acre crystalline lagoon at the Evermore Orlando ResortCrystal Lagoons - 8-acre crystalline lagoon at the Evermore Orlando Resort
  • Crystal Lagoons - 8-acre crystalline lagoon at the Evermore Orlando ResortCrystal Lagoons - 8-acre crystalline lagoon at the Evermore Orlando Resort
  • Crystal Lagoons - 8-acre crystalline lagoon at the Evermore Orlando ResortCrystal Lagoons - 8-acre crystalline lagoon at the Evermore Orlando Resort

Meer dan 10.000 kamers omringen de lagune die wordt aangedreven door de Crystal Lagoons® technologie. Het Evermore Orlando Resort is recent geopend in de US. Het ligt op een steenworp afstand van Disney World en Universal Studios in het hart van Orlando, de meest bezochte bestemming in de US. Deze stad ontvangt jaarlijks 75 miljoen toeristen en biedt een breed scala aan entertainmentopties. Het miste echter een strand, een probleem dat is opgelost door dit project. Orlando heeft nu een lagune dat is aangelegd door het multinationale innovatiebedrijf Crystal Lagoons, dat is opgericht door de wetenschapper Fernando Fischmann.

Leestijd: 2 minuten

Evermore Orlando Resort

De lagune maakt deel uit van het Evermore Orlando Resort, één van de grootste toeristische projecten in Florida. Dit grote waterbassin van 8 hectare met uitgestrekte stranden doorbreekt het hotelparadigma door met superieure normen en het consolideert de aanwezigheid van Crystal Lagoons in de horeca- en entertainmentindustrie.

Rondom de lagune ligt het eerste Conrad hotel in Orlando, dit is een luxemerk van de Hilton keten, evenals een verscheidenheid aan huizen, villa’s en appartementen. Daarnaast is er een 18-holes golfbaan ontworpen door Jack Nicklaus, een van de grootste golfers uit de geschiedenis.

“Elk hotelproject met een Crystal Lagoons® voorziening wordt de meest aantrekkelijke bestemming in de omgeving. Conrad, een van ’s werelds toonaangevende hotelmerken, begreep dit en besloot een kwalitatieve sprong te maken ten opzichte van het bestaande aanbod in het meest toeristische gebied van de US,” aldus Iván Manzur, Senior Vice President of Sales van Crystal Lagoons US Corp.

De belangrijkste activiteiten van Crystal Lagoons vinden plaats in de US, met meer dan 275 projecten in verschillende stadia van ontwikkeling en onderhandeling. Tot de belangrijkste behoren Aqua, Mirada, Sole Mia, Balmoral, Windsong Ranch, Beachwalk en Southshore Bay. De recente joint venture voor de ontwikkeling van vier Public Access Lagoons™ complexen, ook bekend als PAL™, in Texas springt eruit en zal een aanvulling zijn op de succesvolle public access ontwikkelingen Epperson (Florida) en Lago Mar (Texas).

Ondertussen lopen er in Europa ook een paar projecten in Rome, Toulouse, Sevilla, Milaan en in 2 Roemeense steden. Er zijn al projecten geopend in Spanje, Praag, Warschau, Boekarest en Boedapest met als voorbeeld Santa Rosalía, Alcazaba Lagoon in Spanje en Central District Lagoon City in Roemenië.

Over Crystal Lagoons

Crystal Lagoons is een in de US gevestigde multinational die een technologie heeft ontwikkeld waarmee kristalheldere lagunes van onbeperkte grootte overal tegen lage kosten kunnen worden gebouwd en onderhouden. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 1000 projecten in verschillende stadia van ontwikkeling en onderhandeling.

Met meer dan 3000 patenten in 160 landen gebruiken de duurzame voorzieningen tot 100 keer minder chemicaliën en slechts 2% van de energie die nodig is voor conventionele zwembaden. Bureau Veritas heeft het efficiënte watergebruik van de technologie geverifieerd en geconcludeerd dat een lagune van 1 hectare 33 keer minder water gebruikt dan een golfbaan en 40% minder water dan een park van dezelfde grootte. Crystal Lagoons® kunnen zowel zee-, zoet- als brakwater bevatten.

Vorig jaar schreven we over een initiatief om een kristalheldere lagune in Israël te creëren in onze trends in het kort, week 8 2023.

Website: Crystal Lagoons en the Evermore Orlando Resort

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.