‘Euh-ijs’ bij IJspaleis Driehuis

24-6-2016

IJsbereider Rob Kok van IJspaleis Driehuis heeft de oplossing voor de twijfelende gast, het ‘euh-ijs’! Dit dagelijks wisselende ijssoort is nu al ongekend populair en staat inmiddels over het hele internet.

‘Euh-ijs’

Rob heeft iedere zomer 75 verschillende smaken ijs in zijn assortiment. De vitrine bestaat helaas maar uit 36 bakken en kan dus niet alles laten proeven. 25 van de 36 bakken zijn de standaard smaken, 10 worden gebruikt voor het wisselende assortiment en sinds kort is er één met het bordje ‘euh’.

‘Euh-mevrouw’

Vorig jaar kwam de ‘euh-mevrouw’ -zoals Rob haar zelf noemde- regelmatig langs. Een twijfelende gast die absoluut niet haar keuze kon maken in het ruime assortiment van de ijssalon. Ze zei zo vaak ‘euh’ dat Rob er op ging letten en een nieuwe bak introduceerde.

Ludieke actie

Het is overigens niet de eerste ludieke actie van de ijssalon. Zo hadden voorheen al wat bakken een aparte naam, zoals het ‘wie zal het zeggen-ijs’.
Benieuwd naar de wisselende smaken van het ‘euh-ijs’? Bezoek dan de website van IJssalon Driehuis.

Website: IJspaleis Driehuis

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.