Ellis wordt 10 | Lanceert nieuw concept en neemt afscheid van de naam Ellis Gourmet Burger

14-4-2021

  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'
  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'
  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'
  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'
  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'
  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'
  • Ellis Gourmet Burger heet vanaf nu 'Ellis'

Ellis, de Belgische pionier van de premium hamburger viert dit jaar zijn 10de verjaardag. Reden genoeg voor een knaller van een upgrade met nieuwe gerechten en een nieuwe look. Het team heeft de voorbije maanden in lockdown nuttig besteed en een volledig nieuw concept uitgewerkt. Ze gaan zelfs zo ver dat ze de naam veranderd hebben. Het merk zal nu kort & krachtig “Ellis” heten, en dus niet langer “Ellis Gourmet Burger”.

Wat is het leuk om te zien wat een groei Ellis heeft doorgemaakt! Waar ze begonnen met 1 restaurant in België in 2011 is het nu uitgegroeid tot een internationale onderneming met 15 restaurants in België, 5 in Nederland en 1 in Parijs! Met de lancering van het nieuwe concept vandaag, 14 april, komen er bijzondere gerechten op de menukaart zoals de Canadese poutine, corn ribs, en de pulled meat stew! Hopelijk mogen de restaurants weer snel open!

Leestijd: 2 minuten

Van hamburgers tot verschillende COMFORT FOOD gerechten

De focus ligt niet langer enkel op premium hamburgers, er worden verschillende “comfort dishes” toegevoegd aan het menu van Ellis. Natuurlijk worden de originele premium hamburgers nog steeds aangeboden, maar ze slaan een nieuwe weg in om vernieuwend en innovatief te blijven. Waar ze voorheen al samenwerkingen aangingen met partners zoals kwaliteitsslager Dierendonck  en Beyond Burger, zo blijft de innovatieve trend doorzetten en zullen ook in het nieuwe aanbod vegetarische en veganistische gerechten een belangrijke rol spelen. Natuurlijk blijven ze mikken op hoogstaande ingrediënten, creatieve recepten en democratische prijzen. Zie hieronder een van de nieuwe gerechten; steak tartaar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eat your heart out (@ellisbelgium)

Nieuwe identiteit met een nieuwe look

Met de nieuwe gerechten hoort ook een nieuwe identiteit vindt het bedrijf, waardoor ze kozen voor een compleet vernieuwde huisstijl, inclusief naamsverandering én een nieuw logo. Veel kleurrijke en grungy elementen zijn terug te vinden in de nieuwe identiteit en ook het interieur krijgt deze nieuwe look.

Over Ellis

Ellis is opgericht in 2011 door een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren. De naam verwijst naar Ellis Island bij New York, een grenspost waar Europese immigranten tijdens de vorige eeuw de VS binnenstroomden. Ellis Gourmet Burger wil de kwaliteitsburger uit de VS opnieuw introduceren in Europa. Ellis startte met 1 restaurant op de Place Ste-Catherine in Brussel en is uitgegroeid tot een internationale onderneming met 15 restaurants in België, 5 in Nederland en 1 in Parijs.

Website: Ellis

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.