ELLE Eten X Bacchus | Culinaire Snackbar tijdens het Bacchus Wijnfestival

3-6-2019

  • ELLEeten X Bacchus Culinaire SnackbarELLEeten X Bacchus Culinaire Snackbar

Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van ’t land in het Amsterdamse Bos en ELLE Eten is daar bij. Bacchus en ELLE Eten bundelen hun liefde voor wijn en spijs samen in een levensechte ELLE Eten X Bacchus Culinaire Snackbar. Bereid je voor op culinaire hoogstandjes, haute friture van de bovenste plank gemaakt door gerenommeerde chefs. Iedere dag neemt één van de chefs de culinaire leiding in de snackbar en staat er een vernieuwende en creatieve versie van zijn favoriete midnight snack op het menu.

Kijkje in de keuken van ELLE Eten X Bacchus

Er is een wisselend aanbod speciaal gemaakt de chefs die door ELLE Eten en Bacchus zijn geselecteerd en die de culinaire snackbar een belevenis zullen maken tijdens dit wijnfeest in juni. Een kleine preview over wie er straks de keet overnemen: je krijgt ondere andere snacks van Jos Timmer van De Kas, sterrenchef Pascal Jalhay en chef Michael Wolf van Wolf Atelier. De komende tijd zal ELLE Eten via hun sociale media kanalen de rest van de chefs bekendmaken!

Bacchus Wijnfestival

Eten, lekkere wijnen en muziek op een toplocatie. Bacchus Wijnfestival zorgt ervoor dat je in zomerse sferen komt! Dit wordt een wijnfestival dat een wijnliefhebber niet wilt missen. Het vindt plaats in het Amsterdamse Bos, van 7 tot en met 10 juni en 14 tot en met 16 juni. Het toegangsticket is inclusief een glas wijn.

Website: ELLE Eten X Bacchus

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.