Eerste Hotelnacht Zandvoort aan Zee | Met als thema racing

14-2-2020

  • Eerste Hotelnacht Zandvoort aan Zee met als thema racing
  • Eerste Hotelnacht Zandvoort aan Zee
  • Eerste Hotelnacht Zandvoort aan Zee met o.a. Gin Yoga op het strand

Het voorlopige programma van de eerste Hotelnacht in Zandvoort aan Zee is bekend. Van ontspannende Gin Yoga op het strand tot een luxe champagnebrunch op Circuit Zandvoort. Op 7 en 8 maart kunnen inwoners van de Metropoolregio Amsterdam op strandvakantie in Zandvoort aan Zee. Voor een speciale prijs kunnen zij overnachten in een luxe beach-cottage of een strandhotel en/of kunnen zij deelnemen aan verschillende creatieve, sportieve en culinaire activiteiten rond het strand en op Circuit Zandvoort.

Leuk initiatief de hotelnacht voor inwoners van de Metropoolregio Amsterdam! Welke stad gaat de Hotelnacht voor een andere regio organiseren?

Hotelnacht Zandvoort aan Zee | Circuit

Het thema van Hotelnacht Zandvoort laat zich raden: racing. Deelnemers kunnen onder meer rijden op een E-chopper-parcours op de boulevard, slippen bij de BMW Driving Experience en VR-racen op Circuit Zandvoort. Hier wordt op zondag een champagnebrunch geserveerd, met uitzicht op de race.

Zoals een badplaats betaamt is er daarnaast ruimte voor ontspanning. Hotelnacht-gangers kunnen een frisse Noordzeeduik maken, deelnemen aan een duinsafari, verschillende masterclasses of zwemmen in een wildwaterbaan. Op zaterdagavond is er een grote beach-party in één van de strandpaviljoens. Het is de eerste keer dat deze speciale beach-editie in Zandvoort wordt georganiseerd. In Amsterdam vond Hotelnacht voor de achtste keer plaats in januari.

 

Website: Hotelnacht Zandvoort aan Zee

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.