Eenhoorn Meeting Center Amersfoort lanceert STUDIO33

26-4-2019

  • STUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center AmersfoortSTUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
  • STUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center AmersfoortSTUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
  • STUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center AmersfoortSTUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
  • STUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center AmersfoortSTUDIO33 bij de Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Afgelopen maanden is de voormalig ‘Rondeelzaal’ binnen Eenhoorn Meeting Center getransformeerd in het compleet gemoderniseerde STUDIO33. De bijzonder rondvormige ruimte biedt hiermee naast congressen, nu volop nieuwe mogelijkheden voor events. Met zijn ligging in het geografisch middelpunt van Nederland, zal de studio vanaf heden zijn deuren openen voor alle type bijeenkomsten én events uit heel het land.

STUDIO33 | Meer dan een congreszaal

“De vraag naar goed bereikbare, veelzijdige congres- en eventlocaties in Nederland neemt toe. Hier spelen we met STUDIO33 op in”, aldus Maarten Geurtse Directeur & Gastgever van Eenhoorn Meeting Center. Naast een fysieke transformatie, vraagt dit ook om een nieuwe naam, die uiting geeft aan de nieuwe mogelijkheden. Hierbij is ‘33’ afgeleid van netnummer 033 van Amersfoort. STUDIO33 biedt ruimte voor ruim 350 gasten en is meer dan een congreszaal. “Geïnspireerd door de wensen en behoeften vanuit de markt, hebben we de studio, die haar gasten letterlijk omarmd door de ronde vorm, voorzien van de modernste beeld-, geluid- en lichttechniek. Op deze manier kunnen we altijd maatwerk leveren, zonder afhankelijk te zijn van derden”, aldus een trotse directeur. “Wij werken niet binnen kaders, maar benutten de veelzijdigheid van onze studio optimaal om het doel van elk congres of event centraal te stellen en weten onze opdrachtgevers steeds weer te inspireren en te verrassen. Reden genoeg om een nieuwe website te lanceren om de oneindige mogelijkheden en de unieke sfeer van STUDIO33 een eigen platform te bieden.”

Ongekende mogelijkheden

STUDIO33 is voorzien van de modernste techniek (state of the art projectie, moving heads en digitale licht- en geluidstafels) welke per congres of event op maat toegepast kan worden. Uniek zijn de twee verschillende geluidssystemen, waarbij één speciaal voor congresssen en het ander bij uitstek geschikt voor events. Daarmee is de studio naast congressen en vergaderingen nu ook geschikt voor events zoals dinnershows, bedrijfsfeesten en productlanceringen. De studio kan vanwege zijn veelzijdige techniek, zijn opdrachtgevers compleet ontzorgen door alles onder één dak aan te bieden. Binnen het maatwerk denken de chefs graag mee over culinaire creaties. Goede smaak maakt een bijeenkomst immers helemaal compleet. Het zien van de studio en de hartverwarmende hospitality op locatie toont de uniekheid van STUDIO33 op zijn best. De ligging naast het centraal station van Amersfoort zorgt daarbij dat de studio makkelijk te bereiken is. “We merken dat de bereikbaarheid van groot belang is, de ligging naast het station en de vele parkeerplaatsen zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers en gasten de locatie vanuit alle windhoeken makkelijk aanreizen”, aldus Maarten Geurtse.

Onderdeel van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort | Regardz Hospitality Group B.V.

STUDIO33 is een onderdeel van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort. Eenhoorn Meeting Center is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V.. Het gastvrijheidsbedrijf is ruim 37 jaar actief en pionier in de Nederlandse Meeting Branche. Regardz beschikt over elf eigen Hotels, Meeting- en Event Centers. Regardz exploiteert daarnaast het Meeting Platform OneMeeting.com, OneMeeting B.V. is een premium intermediair in de zakelijke vergadermarkt. Tot slot biedt Regardz met NewHospitality B.V. advies & consultancy binnen het domein van gastvrijheid, dienstverlening en cultuurontwikkeling met een unieke gastvrijheidsmissie & formule.

Website: STUDIO33 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.