Zelf-afschuimend bierglas

8-12-2014

Een innovatief zelf-afschuimend bierglas van FndF wordt op de markt gebracht door Triple S international. Het zelf-afschuimende bierglas heeft een licht schuin aflopende rand, waardoor afschuimen overbodig wordt en een pils altijd een stevige schuimkraag krijgt. Het ontwerp is zowel in glas als in kunststof uit te voeren.

De voordelen van het zelf-afschuimend bierglas

Het bedrijf heeft op hun website de voordelen van hun innovatieve glas voor de consument, de horeca en de brouwerij op een rijtje gezet. De belangrijkste reden om over te gaan op dit glas voor uw gasten is het feit dat er minder hygiëne risico’s zijn vanwege een afschuimer in stilstaand water. Voor de horeca is het grootste voordeel dat iedereen goed kan tappen in deze glazen, met name tijdens drukte. Daarnaast heb je minder verlies door slecht tappen.

Genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2015

Net zoals de Breathometer Breeze zijn deze glazen ook genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2015. De glazen zijn net als de Breathometer genomineerd in de categorie ‘Equipment en Services’. Stemmen kan niet meer.

Update: Het zelf-afschuimend bierglas wint de Horecava Innovation Award als Categorie winnaar Equipment & Services.

Website: FndF

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.