Breathometer Breeze; een mobiele blaastest voor smartphones

25-11-2014

Breathometer Breeze

De eerste mobiele blaastest voor smartphones is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Via de Breathometer-app informeert de Breeze gebruikers snel en nauwkeurig over hun alcoholpromillage. De Breeze is ontworpen om gelegenheidsdrinkers te stimuleren de controle over hun alcoholconsumptie te behouden en veiligere en gezondere keuzes te maken.

 Gebruiksvriendelijke gadget

De Breathometer Breeze verandert een smartphone binnen enkele seconden in een accurate blaastest. De Breeze werkt via een draadloze Bluetooth-verbinding, kent geen opwarmtijd en is direct klaar voor gebruik. De voorgevormde blaasopening vergemakkelijkt het blazen. De geavanceerde sensortechnologie maakt precieze en snelle resultaten mogelijk. Bij dagelijks gebruik gaat de batterij 16 maanden mee. De Breeze wordt geleverd met een geldclip, een sleutelringhouder en een apart mondstukje voor het hygiënisch delen van de Breeze met vrienden.

Een combinatie van ‘nice and need to know’

Distributeur Tippen Valley B.V. introduceert de Breeze die een leuk gadgetgehalte heeft namens Breathometer Inc. Gebruikers worden zich zo op een speelse manier bewust van hun drankgebruik. Een combinatie van ‘nice to know’ en ‘need to know’. De Breathometer-app geeft snel en nauwkeurig het alcoholpromillage op het smartphonescherm weer. Verder biedt de app de functie ‘veilig thuiskomen’. De app geeft aan hoe lang het duurt totdat de alcohol uit het bloed verdwenen is en de testers weer nuchter of ‘back to zero’ zijn. Daarnaast helpt de app o.a. bij het regelen van taxivervoer via Uber of een lokale taxicentrale. In de toekomst is het ook mogelijk om via deze app lokale restaurants te vinden of een overnachting in het dichtstbijzijnde hotel te boeken. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones.

Website: Breathometer Breeze 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.