Een kwestie van smaak | Modeshow bij restaurant Cordial

17-9-2018

  • Een kwestie van Smaak, modeshow bij restaurant CordialEen kwestie van Smaak, modeshow bij restaurant Cordial

Het met één ster bekroonde Restaurant Cordial in Oss organiseert vrijdag 12 oktober een modeshow.  In het restaurant is er die avond een catwalk te vinden, niet voor de zwarte brigade maar voor prachtige dames die de laatste mode showen. Voor dit evenement wordt er samengewerkt met Flow damesmode en Marijnissen juwelier. Weer een mooi voorbeeld van samenwerking tussen bedrijven op lokaal niveau!

Een kwestie van smaak

Het unieke evenement heet ‘Een kwestie van smaak’ en restaurant Cordial serveert een heerlijk 3-gangen lunch of een 4-gangen diner inclusief wijnarrangement. Tijdens de lunch of het diner kunnen gasten zich laten inspireren door de mode voor het komende seizoen (Flow damesmode) en bijzondere sieraden (Marijnissen juwelier). Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is dit de tweede keer dat het evenement georganiseerd wordt. Er kan zowel voor de lunch, aanvang 12.00 uur, als voor het diner, aanvang 18.00 uur, gereserveerd worden. Dit kan per email naar info@restaurantcordial.nl o.v.v. ‘Een kwestie van smaak’ of via de telefoon (0412-694646). Leuk evenement om samen met een groep vriendinnen te bezoeken!

Restaurant Cordial

Restaurant Cordial is gevestigd aan de Oostwal in Oss. Het restaurant is bekroond met een Michelinster en maakt onderdeel uit van Hotel de Weverij. Gasten die aansluitend willen overnachten kunnen natuurlijk ook een kamer reserveren.

 

Website: Restaurant Cordial

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.