Een innovatieve drive-thru ervaring bij Taco Bell Defy

10-6-2022

  • Taco Bell Defy™ - innovative drive-thry experienceTaco Bell Defy™ - innovative drive-thry experience
  • Taco Bell Defy™ - innovative drive-thry experienceTaco Bell Defy™ - innovative drive-thry experience
  • Taco Bell Defy™ - innovative drive-thry experienceTaco Bell Defy™ - innovative drive-thry experience

Taco Bell herdefinieert drive-thru’s met één van hun meest innovatieve ontwerpen voor een Taco Bell restaurant tot nu toe. Onder de naam Taco Bell Defy opende het restaurant, dat afgelopen zomer in de steigers stond, op 7 juni zijn deuren – maar vooral zijn drive-thru met vier rijstroken – in Brooklyn Park, Minnesota. Het eerste model in zijn soort, met twee verdiepingen, levert innovatieve technologie en design. Zoals een eigen verticale lift om de menu-items van Taco Bell rechtstreeks vanuit de keuken naar de fans te brengen.

We schreven vorig jaar augustus al over de plannen voor deze drive-thru en voor zover wij kunnen zien is het precies geworden zoals ze toen aan hebben gegeven.

Leestijd: 2 minuten

Taco Bell Defy

“Taco Bell Defy is voor ons merk een ongelooflijke innovatie en één die onze consumenten op een unieke manier tegemoet komt. Al tientallen jaren zetten we ons in voor een snelle, veilige en vriendelijke drive-thru ervaring; nu met ons gedurfde doel om een drive-thru ervaring van twee minuten of minder te creëren. Voor de klanten van dit concept, is Taco Bell Defy de toekomst,” aldus Mike Grams, Taco Bell President en Global COO. “We zijn dankbaar voor onze ongelooflijke 36-jarige samenwerking met Border Foods en hebben het gevoel dat Taco Bell Defy een hoogtepunt is van jaren van succes tussen onze teams, samen met de expertise van lokale partners zoals Vertical Works die dit mede mogelijk hebben gemaakt.”

Van digitale incheckschermen voor de unieke QR-codes waarvan klanten mobiel kunnen bestellen, tot een tweerichtingsaudio- en videotechnologie waarmee klanten met teamleden op de tweede verdieping kunnen praten, Taco Bell Defy heeft veel functies die in toekomstige Taco Bell-restaurants in de VS zouden kunnen opduiken. In de tussentijd, en in samenwerking met Border Foods, dat al jaren franchisenemer is, denken de teams na over mogelijke aanpassingen die in verschillende restaurants in de buurt van Taco Bell Defy kunnen worden aangebracht.

Vier rijstroken om de gemiddelde snelheid van de drive-thru te verhogen

Taco Bell weet wat het betekent om te leveren aan fans die trek hebben … en doe het snel. De drive-thru snelheid van het merk is al geprezen voor het overtreffen van de gemiddelde nationale drive-thru snelheid. Taco Bell Defy streeft ernaar de servicetijden terug te brengen tot twee minuten of minder, terwijl fans een leuke, gemakkelijke en naadloze drive-thru ervaring wordt geboden. Om dit te bereiken, zal het restaurantmodel veel uitdagingen van traditionele drive-thru’s oplossen om het gemak voor de fans te verhogen. Ongeacht hoe de fans hun favoriete gerechten bestellen, Taco Bell Defy heeft vier rijstroken om hen tegemoet te komen:

Pre-orders: Fans die bestellen via de Taco Bell app scoren: skip-the-line service. Voor het ultieme gemak kan de Taco Bell App van tevoren worden gedownload via de Apple App Store of Google Play.

Bezorgers: Voor degenen die bestellen via een derde partij bezorgpartner, zullen chauffeurs in staat zijn om bestellingen te verwerken met het doel om een nog snellere levertijd te bieden.

Traditionele Drive-Thru: Voor degenen die het paars oplichtende bord vanaf de straat niet kunnen weerstaan en liever binnenlopen voor hun favoriete menu-items, is er één rijstrook speciaal voor dit doel.

Taco Bell Defy belichaamt de innovatieve, ondernemende geest van bedrijven en franchisenemers uit Minnesota,” aldus Lee Engler, medeoprichter en CEO van Border Foods. “Het is een creatieve, technologische oplossing voor een snellere, contactloze ervaring voor zoveel mogelijk Taco Bell-fans en is klaar om de toekomst van quick-service dining te worden.”

Innovatie

Het in Minneapolis gevestigde Vertical Works Inc. heeft de drive-thru- ervaring veranderd door innovatie, ontwerp en productie samen te voegen, om een groot deel van wat de fans van Defy kunnen verwachten te ontwerpen en te bouwen. Vertical Works wordt aangestuurd door WORKSHOP en PD Instore.  “We hebben onze innovatieve aanpak van het oplossen van problemen toegepast om een geheel nieuwe manier te creëren voor consumenten om toegang te krijgen tot fast food,” zegt Josh Hanson, medeoprichter van Vertical Works en CEO en oprichter van WORKSHOP. “We weten dat de consument van vandaag een gemakkelijke en memorabele ervaring verwacht, en het Taco Bell Defy-concept levert op beide.”

“We hebben enthousiast samen gewerkt met Border Foods en Taco Bell om het Taco Bell Defy concept tot leven te brengen,” zegt Mike Strommen, mede-oprichter van Vertical Works en CEO van PD Instore. “Het team van Border Foods had problemen met het stroomlijnen van het traject van bestelling tot uitreiking van de maaltijd, en het team van Vertical Works presenteerde een oplossing om dit niet alleen aan te pakken, maar ook om een meer impactvolle klantervaring te leveren. Het unieke ontwerp van Taco Bell Defy, gecombineerd met innovatieve technologie, levert sneller en efficiënter voedsel aan consumenten.”

Website: Taco Bell

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.