Een boter sprayer

15-3-2016

De Biēm Butter Sprayer zorgt dat je binnen enkele seconden een stuk boter kunt verstuiven. Het is de eerste spray die 100% echte boter verstuift.

De Biēm Butter Sprayer

Eens in de zoveel tijd spotten wij een handige keukentool waar we weg van zijn. Ik ben één van die mensen die houd van natuurlijk en gezond eten. En ondanks dat ik relatief slechte verhalen heb gehoord over het gebruik van boter, bleef ik het gebruiken en lekker vinden. Niet zomaar elke boter maar boter rechtstreeks van De Sophia Hoeve, een boerderij hier in de buurt! Volgens de makers van de Biēm Butter Sprayer heeft recent onderzoek uitgewezen dat het gematigd gebruik van boter helemaal niet zo slecht is. Amerika verkoopt op dit moment zelfs meer boter dan in de afgelopen 40 jaar.

Een van de problemen die zij op willen lossen met de sprayer is het gebruik van teveel boter. Je kent dat wel;  teveel boter op je brood smeren als de boter nog te koud is. Of een te grote klont boter gebruiken in je pan. Als je er niet bij blijft staan en de pan regelmatig ronddraait, verbrandt de boter zo! Door een klein beetje boter op ons brood te sprayen kun je het zo eten, zonder problemen met smeren. Ook kun je gelijk beginnen met bakken nadat je de boter in de pan hebt gesprayd. Het is natuurlijk ook makkelijk op een maiskolf verstuiven of op popcorn! Ik denk dat veel chefs deze spray ook graag gaan gebruiken.

Kickstarter

Doug Foreman heeft de Biēm Butter Sprayer bedacht en zoekt investeerders om de productie te kunnen opstarten via crowdfunding op Kickstarter. Vandaag, 15 maart, met nog ruim 18 dagen te gaan, hebben zij al 3 keer hun doelbedrag bereikt! Dus we zullen binnenkort wel een boter verstuiver kunnen kopen. ^Marjolein.

Bron: Kickstarter

Website: Biēm Butter Sprayer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.