Een ansichtkaart in plaats van een digitale boodschap

8-7-2015

  • Eastwood ansichtkaart
  • Eastwood ansichtkaart
  • Eastwood ansichtkaart

In restaurant Eastwood kunnen gasten hun groeten versturen met een ansichtkaart. De ontvanger kan met de kaart een gratis biertje komen drinken!

Ansichtkaart

Op iedere tafel in restaurant Eastwood staat een gereedschapskistje met servetten, bestek, menukaarten en zelfs een ansichtkaart die je kunt invullen en versturen. Voor iedereen die zich snel verveelt, is dit een veel leukere oplossing dan meteen naar de telefoon grijpen. Vul de kaart in en stuur deze naar een vriend(in), deze krijgt op ’t inleveren van de kaart een biertje van de bediening.

Speciaal bezoek

Op de kaart kunnen gasten aangeven hoe ze zich voelen en waarom ze zich zo voelen. Het is weer een leuke aanvulling op de acties die ons eerder opvielen tijdens een bezoek aan het multifunctionele (hotel)restaurant.  Caroline Receveur is de general manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en dus ook verantwoordelijk voor het restaurant.  Ze vertelt: “We zoeken naar manieren om het voor zowel de gast als de bediening zo speciaal mogelijk te maken. Zo heeft Bavo Galama ‘het sprookje van Eastwood’ recent beschreven in een boekje voor onze jongste bezoekers.”

Voor iedereen die zich eens wil laten verrassen tijdens een diner is Eastwood zeker een aanrader.

Bron: https://www.facebook.com/EastwoodAms

Website: http://eastwoodamsterdam.com

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.