#eazieFitChallenge | Gratis eazie-bootcamps én ‘healthy specials’

23-7-2019

  • #eazieFitChallenge#eazieFitChallenge
  • #eazieFitChallenge#eazieFitChallenge

Ondanks dat steeds meer mensen de intentie hebben om meer te bewegen, gebeurt dit gemiddeld gezien nog steeds te weinig. Dit terwijl slechts een half uur beweging per dag al een groot verschil kan maken. Met de ‘eazie Fit Challenge’ stimuleert restaurantketen eazie haar fans om daadwerkelijk meer te bewegen. De healthy food restaurantketen daagt iedereen uit om persoonlijke sportieve doelen te bereiken en zo te werken aan een gezondere levensstijl. Naast gratis bootcampsessies die de challenge aanbiedt, kunnen deelnemers rekenen op voedingsadvies van Naomi Brinkmans, de sportdiëtiste van o.a. KNVB en de Oranje-elftallen. Brinkmans ontwikkelde in samenwerking met eazie ‘healthy specials’ die perfect passen bij de sportieve insteek van de challenge. Deze ‘healthy specials’ helpen deelnemers bij het behalen van het sportdoel.

#eazieFitChallenge

Met de #eazieFitChallenge stimuleert eazie mensen in beweging te komen en elkaar op sportief vlak uit te dagen. ’Met onze campagne vragen we iedereen zijn sportieve doel te realiseren, deze sportprestatie op Instagram met de hastag #eazieFitChallenge te delen en vrienden uit te dagen hun eigen sportieve doel te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld al door eens met de fiets naar het werk te gaan of de trap te pakken in plaats van de lift. Grootster aanpakken kan natuurlijk ook: eindelijk die tien kilometer hardlopen of een nieuw Personal Record (PR) behalen met powerliften, bijvoorbeeld!”, aldus eazie marketingmanager Rik Lunstroo. De meest originele challenge wint aan het einde van de campagne een jaar lang gratis bootcamps. Naast dat één uitdager er met de ultieme winst vandoor gaat, worden alle deelnemers beloond voor hun inzet.  Meedoen is immers belangrijker dan winnen. Daarom ontvangen zij €2,- korting op de healthy maaltijden van eazie.

Samenwerking met Naomi Brinkmans en BootCampTeam.nl

Fit voelen begint met een gezonde levensstijl. Zodra een deelnemer zich in heeft geschreven voor de #eazieFitChallenge ontvangt hij bruikbare tips en inspiratie over gezonde voeding. Deze zogeheten ‘healthy specials’ zijn samengesteld door Naomi Brinkmans, de sportdiëtiste van o.a. KNVB en de Oranje-elftallen. Daarnaast mogen alle deelnemende sportievelingen gratis meedoen met drie bootcampsessies onder professionele begeleiding van BootCampTeam. Meer informatie is te vinden op www.eazie.nl/fit.

Website: eazie

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.