eazie in de Week Zonder Vlees | Samenwerking met De Hippe Vegetariër

5-3-2021

  • bij eazie bestel je de favoriete vegetarische maaltijd van de hippe vegetariër
  • Week zonder Vlees, samenwerking eazie en de hippe vegetariër

eazie is een strategische samenwerking gestart met De Hippe vegetariër, het grootste vegetarische platform van Nederland én initiatiefneemster van De Nationale Week Zonder Vlees. Dus ga vanaf 8 maart naar eazie in de Week zonder Vlees en bestel de favoriete maaltijd van De Hippe Vegetariër voor afhalen in de eazie restaurants of via eazie.nl voor bezorging. 

eazie in de Week zonder Vlees Koppositie versterken 

Shengli Huang, medeoprichter eazie: “Wij zijn trots op onze samenwerking met Isabel, oftewel De Hippe Vegetariër. Ze is de oprichtster van De Nationale Week Zonder Vlees en heeft al veel mensen kennis laten maken met de vegetarische keuken. Mensen inspireren met gezonde opties voor mens en natuur zit ook in het DNA van eazie. Afgelopen jaar is onze vegetarische maaltijd tijdens de Nationale Week Zonder Vlees al verkozen tot meest populaire gerecht. Ook is eazie in 2020 uitgeroepen tot vega HotSpot én een waardevol partnership aangegaan met De Vegetarische Slager. Door de ruime keuze in vegetarisch en vegan is eazie al geliefd bij de flexitariërs, vegetariërs en veganisten. Samen met De Hippe Vegetariër willen wij nóg meer mensen inspireren om (eens) vegetarisch te eten én laten wij de doelgroep zien dat eazie voorop blijft lopen in deze blijvende trend.” 

Groeistrategie 

Rob Wolfs, directeur eazie: “Wij staan veel in contact met studenten en (young)professionals waarvan een steeds groter deel aangeeft dat ze regelmatig vegetarisch eten. Dit zien wij ook terug in de cijfers; het omzetaandeel vegetarisch en vegan groeit jaar op jaar bij eazieEazie maakt gezond en lekker eten voor iedereen gemakkelijk bereikbaar. Oók als je vegetarisch, vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm wilt eten”.  

In 2021 groeit eazie door naar 30 vestigingen en eazie verwacht binnen 5 jaar kwalitatief te kunnen doorgroeien naar 50 vestigingen. In Nederland ziet eazie een marktpotentie van 100 vestigingen. Eat-in, take-away maar vooral ook bezorging zijn belangrijk in haar strategie.

Website: eazie

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.