EAT.PEASY | Gezonde, plantaardige gerechten bezorgd tot aan de deur van Rotterdammers

8-1-2021

  • EAT.PEASY maaltijden
  • EAT.PEASY maaltijden

Geen tijd, zin of inspiratie om te koken maar wél behoefte aan gevarieerde en vooral lekkere plantaardige gerechten? EAT.PEASY biedt uitkomst. Na de succesvolle lancering van het concept in juli 2019 zet EAT.PEASY nu de volgende stap. Vanaf dinsdag 5 januari begint de maaltijdservice in Rotterdam, naast het aanbod ready-to-heat maaltijden via de eigen website, ook met het aanbieden van warme maaltijden via bezorgdienst Thuisbezorgd.

Zoals we al vaker hebben aangegeven is het nu de maand om gezonde maaltijden aan te bieden om je gasten de mogelijkheid te bieden zich aan hun goede voornemen te houden. 😉

EAT.PEASY | helpt om je goede voornemens met voedzame maaltijden vol te houden

Umami noodles met groene asperges, Sri Lankaanse curry’s en een oosterse auberginestoof met linzen falafel. Het is slechts een greep uit het gevarieerde aanbod van EAT.PEASY. Vanaf 5 januari zijn Rotterdammers nog maar een paar klikken verwijderd van een supergezonde, smaakvolle maaltijd zonder daarvoor ook maar een minuut in de keuken te hoeven staan. Ook wanneer je gezonde voornemens voor het nieuwe jaar hebt, is dit een laagdrempelige manier om volledig plantaardige maaltijden te bestellen. Via Thuisbezorgd worden de voedzame en verrassende gerechten gemakkelijk en snel bezorgd tot aan de voordeur.

Een bakfiets vol gezonde gerechten

Brein achter het concept is Maaike Stift, een ondernemende Rotterdamse met een flinke passie voor voeding en gezondheid. Een paar jaar geleden hoorde Stift van haar toenmalige collega’s dat ze graag hun eetpatroon zouden aanpassen, maar hier geen tijd of inspiratie voor hadden. Daarom besloot Stift voor ze te gaan koken. Ze leende een bakfiets van haar oom en ging zelf plantaardige ready-to-heat maaltijden bereiden én bezorgen. Eerst alleen bij haar werkgever Coolblue, maar later ook bij bedrijven als GreenChoice, CIC, DEPT en DVDW Advocaten. Stift zegde haar baan op om haar droom achterna te gaan. Een afgeronde studie in Plant-Based Nutrition en talloze ritjes op de bakfiets later was EAT.PEASY in juli 2019 een feit.

Missie

EAT.PEASY bleek een succesformule en breidt nu uit van de zakelijke markt naar de particuliere markt. Hiermee komt Stift weer een stapje dichterbij haar missie: zo veel mogelijk mensen inspireren om vaker plantaardig te eten. Dat doet ze door geen vegan junkfood te bereiden, maar écht voedzame maaltijden waar je energie van krijgt. Stift: “Hiermee hoop ik mensen op een positieve en laagdrempelige manier te ondersteunen in een gezonde levensstijl. Van drukke, jonge gezinnen en sporters tot ouderen die niet voor zichzelf willen of kunnen koken.”

Website: EAT.PEASY

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.