Duurzame wijnkoeler van schapenvacht

24-12-2014

  • Duurzame wijnkoeler
  • Duurzame wijnkoeler(2)

KYWIE – K-eep Y-our W-ool-IE – of wel schapenvacht houdt koel. De isolerende vacht aan de binnenkant houdt de temperatuur vast vanaf het moment dat je de fles in een KYWIE wijnkoeler plaatst. Een duurzame wijnkoeler die effectief koelt en niet koud aanvoelt.

Duurzame wijnkoeler

Deze koeler gemaakt van schapenvacht houdt de rode wijn op temperatuur als het buiten koud is. Wol houdt namelijk zowel warm als koud. Natuurlijk materiaal en dus duurzaam, geen condensatie, breekt niet, weegt bijna niets en wordt ambachtelijk geproduceerd in Nederland. Kortom, een authentieke en duurzame koeler. De wijnkoeler is in verschillende kleuren te krijgen (camel, blauw en wit) maar ook als champagnekoeler en bekerhouder.

’t Amsterdammertje in Loenen gebruikt de KYWIE

Chef-kok – eigenaar André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje te Loenen aan de Vecht: “Wij hebben KYWIE wijnkoelers al een half jaar in gebruik, sinds kort ook met ’t Amsterdammertje-logo. De gasten reageren er heel positief op en voor ons is het leuke branding. Het aardige is dat de wol anders doet vermoeden, maar dat de koelers ook heel geschikt zijn voor ons zomerterras. Wij zijn er heel blij mee”

Website: KYWIE

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.