Duurzaam Ondernemen & Groen Financieren in de Leisure praktijk

6-6-2019

  • Strandpaviljoen Zoomers in CastricumStrandpaviljoen Zoomers in Castricum
  • Strandpaviljoen Zoomers in CastricumStrandpaviljoen Zoomers in Castricum

Op maandag 24 juni spreekt onze collega Lennert Rietveld tijdens de bijeenkomst ‘Duurzaam Ondernemen & Groen Financieren in de Leisure praktijk’. Dit evenement wordt georganiseerd door ING Groenbank op de duurzame locatie van strandpaviljoen Zoomers in Castricum. Een kort programma over duurzaam ondernemen, van ’s ochtends kwart over tien tot na de lunch.

Programma | Duurzaam Ondernemen & Groen Financieren in de Leisure praktijk

Het programma begint om 10.15 uur met de opening door Carina Bijl van strandpaviljoen Zoomers. Daarna loost Lennert Rietveld je in 20 minuten langs allerlei duurzame initiatieven in de horeca, van klein tot groot. Waarna Harry Koster van ING Groenbank het Groen Financieren introduceert. Lydia Gitsels van Nova Connect geeft in 20 minuten een toelichting op subsidies voor duurzaam en groen ondernemen. Voor de lunch krijg je een rondleiding door het duurzame Beachhotel in aanbouw van Zoomers. Waarna de ochtend wordt afgerond tijdens de lunch. Je kunt je per e-mail aanmelden voor deze bijeenkomst op 24 juni bij Jappie van der Heide.

E-mail: Jappie.van.der.Heide@ing.com

Strandpaviljoen Zoomers in Castricum

De bijeenkomst wordt gehouden in Strandpaviljoen Zoomers op de Zeeweg 10 in Castricum. De eigenaren Arthur van den Berg en Carina Bijl zijn ondertussen bezig met de bouw van hun nieuwe duurzame accommodatie: Zoomers Beach Lodges. Deze gaan in het najaar 2019 waarschijnlijk open. Op de plek van Strand 10 worden 12 slaapaccommodaties gerealiseerd met winkelfunctie. Het nieuwe pand in aanbouw wordt geheel duurzaam en gasloos. Het pand wordt verwarmd door een pelletkachel die ook de boilers voor warm water verwarmt. Daarnaast komen er zonnepanelen op het nieuwe pand en op strandpaviljoen Zoomers.

 

Website: Van Spronsen & Partners  Nova Connect ING Zoomers

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.